Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Distributiecentrum bouwen

'Time is money’ in de logistieke wereld. Willy Naessens Nederland begrijpt dit. Met onze unieke werkwijze en ons eigen prefab betonconcept kunnen we snel handelen en schakelen. We produceren onze prefab betonnen bouwelementen in eigen beheer wat maakt dat wij kunnen werken middels het 'Just in Time' principe. Dit uit zich in een strakke planning en enorm snelle bouw. Dat bespaart een aanzienlijk deel aan bouwrente!

Distributiecentrum laten bouwen van A tot Z

Als opdrachtgever heb je belang bij een gestroomlijnd proces. Vanaf het ontwerp begint de klok te tellen, want tijd kost geld. Daarom sluiten wij graag zo vroeg mogelijk in het bouwproces bij u aan. Want dit start niet bij de eerste kruiwagen met zand, maar begint al ver daarvoor. Willy Naessens Nederland denkt daarom graag direct met u mee en ontwerpt een plan dat volledig voldoet aan uw wensen en past binnen ons unieke bouwconcept. Door onze unieke werkwijze beheren en begeleiden wij het volledige bouwproces zelf. Alles onder één dak, één aanspreekpunt en u alle zekerheid. Zo ontzorgen wij onze klanten van A tot Z. Met Willy Naessens Nederland bent u slim vanaf het begin en dat maakt ons effectiever én goedkoper.

Meer over onze werkwijze

Uw distributiecentra snel en efficiënt bouwen

De bouw van een distributiecentrum is een complex en tijdrovend proces. Ons eigen prefab betonnen bouwconcept biedt daarin een efficiënte oplossing. De betonelementen worden op maat gemaakt in onze eigen fabrieken, u koopt bij de bron! Waarna ze door onze eigen transportafdeling naar de bouwplaats worden vervoerd en door onze eigen montageploegen direct worden gemonteerd. Dit bespaart tijd en geld en maakt dat de kwaliteit is gegarandeerd doordat alle stappen binnen het proces door onze eigen mensen, met eigen materieel, worden uitgevoerd.

Distributiecentrum en ons prefab beton concept

Prefab beton, al dan niet in combinatie met staal, is uitermate geschikt voor het bouwen van een distributiecentrum. Een betonnen constructie is niet alleen robuust en brandwerend maar leent zich daarnaast ook uitstekend voor meerlaags bouwen. Ofwel: het realiseren van een meerlaargs distributiecentrum. Geen overbodige luxe in een tijd van grondschaarste. 

Bovendien hebben prefab betonelementen elementen een lange levensduur, wat zorgt voor minder onderhoud en lagere kosten op de lange termijn. De bouw van een distributiecentrum met prefab beton is daarom een slimme en kosteneffectieve keuze.

Meer over ons betonbouw concept

Een nieuw distributiecentra bouwen met The Circle®

Als ontwikkelaar heb je belang bij een gestroomlijnd proces. Vanaf het ontwerp begint de klok te tellen, want tijd kost geld. Ons nieuwste bouwconcept The Circle® biedt hierin dé oplossing! Doordat alle details van de elementen in het pand vooraf bekend zijn versnelt het proces op meerdere fronten. Tel dit op bij de snelheid van het ontwerp-, productie-en bouwproces en je komt uit op een minimale ‘time-to-market’. Met The Circle® bouw je duurzamer, circulair én sneller. Een slimme keuze!

Meer over The Circle®

Kosten distributiecentra laten bouwen

De kosten voor het bouwen van een distributiecentrum zijn, net als bij de bouw van ander soort bedrijfspanden, afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de grootte van het gebouw, de locatie, de gewenste functies en de gebruikte materialen. Door te kiezen voor een prefab betonnen constructie en slimme ontwerpen, kunnen de kosten beheersbaar worden gehouden. Het is belangrijk om vooraf een realistisch budget op te stellen en de kosten goed in kaart te brengen om verrassingen tijdens het bouwproces te voorkomen. Wilt u weten wat de bouw van uw distributiecentrum zal gaan kosten? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag vrijblijvend verder!

Distributiecentrum laten bouwen?

Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Download onze brochure of neem contact met ons op.