Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Onze
bouwformules

Bouwen met Willy Naessens is bouwen met mogelijkheden. Bent u een eindgebruiker, ontwikkelaar of aannemer? Wij werken graag met u samen en zoeken samen met u naar de juiste toepassing! 

Ons eigen betonconcept speelt hierbij een belangrijke rol. Onze betonelementen zijn afkomstig uit onze eigen fabrieken en worden kant- en klaar geleverd op de bouwplaats en gemonteerd door onze eigen mensen. U koopt bij de bron! Dit maakt ons flexibel en biedt prijs-, kwaliteit-, en planningszekerheid. 

Casco

Maakt af wat begint in onze fabrieken! De dragende betonnen constructie van het pand laat u over aan ons, de specialist in beton. De rest van het project regelt u zelf! 

Bent u aannemer of eindgebruiker en zoekt u een specialist voor het realiseren van een de dragende betonnen constructie? Dan werken wij graag met u samen!

Wind- en waterdicht

Zelf afbouwen? Wij realiseren de dragende constructie en buitenafwerking van het pand. Inclusief het dak en de kozijnen. Zo wordt uw project wind- en waterdicht opgeleverd en kunt u het project zelf afbouwen. 

Turn-key

Bouwen met rust en zekerheid? Turnkey - ook wel sleutel-op-de-deur genoemd - is een concept waarbij het gebouw geheel  gebruiksklaar wordt opgeleverd. Willy Naessens Industriebouw staat, naast de structuur en  buitenafwerking,in voor de grondwerken, technieken en binnenafwerking.

Nieuwbouw zonder dat u er zelf een dagtaak aan heeft.

Bouwplannen of interesse om samen te werken?

We helpen u graag verder met al uw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden. 

Contacteer onsBekijk onze brochure