Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Onze
bouwformules

Bouwen met Willy Naessens is bouwen met mogelijkheden. Bent u een eindgebruiker, ontwikkelaar of aannemer? Wij werken graag met u samen en zoeken samen met u naar de juiste toepassing! 

Ons eigen betonconcept speelt hierbij een belangrijke rol. Onze betonelementen zijn afkomstig uit onze eigen fabrieken en worden kant- en klaar geleverd op de bouwplaats en gemonteerd door onze eigen mensen. U koopt bij de bron! Dit maakt ons flexibel en biedt prijs-, kwaliteit-, en planningszekerheid. 

Casco

Maakt af wat begint in onze fabrieken! De dragende betonnen constructie van het pand laat u over aan ons, de specialist in beton. De rest van het project regelt u zelf! 

Bent u aannemer of eindgebruiker en zoekt u een specialist voor het realiseren van een de dragende betonnen constructie? Dan werken wij graag met u samen!

Wind- en waterdicht

Zelf afbouwen? Wij realiseren de dragende constructie en buitenafwerking van het pand. Inclusief het dak en de kozijnen. Zo wordt uw project wind- en waterdicht opgeleverd en kunt u het project zelf afbouwen. 

Turn-key

Bouwen met rust en zekerheid? Turnkey - ook wel sleutel-op-de-deur genoemd - is een concept waarbij het gebouw geheel  gebruiksklaar wordt opgeleverd. Willy Naessens Industriebouw staat, naast de structuur en  buitenafwerking,in voor de grondwerken, technieken en binnenafwerking.

Nieuwbouw zonder dat u er zelf een dagtaak aan heeft.

The Circle®

The Circle® is een baanbrekend concept waarbij 100 verschillende bouwstenen elk industrieel pand mogelijk maken. Het is sneller, efficiënter en ook nog circulair.

Meer infoBekijk de demo

Bouwplannen of interesse om samen te werken?

Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Download onze brochure of neem contact met ons op.