Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Slimmer investeren in The Circle®

Als belegger van een industrieel bouwproject is financiering de belangrijke uitdaging voor een succesvol project. Bouwen met The Circle® helpt hierbij. Een duurzaam en circulair pand levert namelijk gunstige financieringsvoorwaarden op. Vooral circulariteit en BREEAM score zijn dan belangrijke graadmeters. Ook CO2- reductie en embodied carbon zijn begrippen die verschil maken voor jouw project.

01

Circulariteit: geen materiaal verloren

Willy Naessens Industrial Buildings hanteert een uniek concept en werkwijze waarbij alles in eigen beheer is. Hierdoor hebben we altijd overzicht, waardoor we de planning altijd strak houden en processen anders kunnen inrichten wanneer nodig.

  • Beton uit eigen fabriek
  • Eigen materieel
  • Eigen specialisten in het volledige bouwproces
  • Productiekwaliteit, -snelheid en soepele planning gegarandeerd

 

BREEAM en isolatiewaarde

De bouwstenen hebben een hoge isolatiewaarde en worden geproduceerd en geïnstalleerd door gecertificeerde CO2-neutrale bedrijven. Met The Circle® streven wij naar minimaal een “Excellent” score op BREEAM en mogelijk zelfs “Outstanding”.

Embodied Carbon

Wij vinden het belangrijk ons niet alleen te richten op operationele CO2-reductie, maar ook op ‘embodied carbon’. Emissies die vrijkomen aan het einde van de levensduur, zoals sloop en transport van materialen, blijven met The Circle® tot een minimum beperkt.

Investeer slim met The Circle®

Op zoek naar de slimste optie voor een industrieel bouwproject? Lees meer over The Circle® via onze brochure of neem contact op met Willy Naessens Industrial Buildings.