Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Utiliteitsbouw

Willy Naessens staat gelijk aan maatwerk. Utiliteitsbouw is maatwerk. Uw utiliteitsbouw project op maat realiseren we zoals u dat prettig vindt. Op een duurzame, efficiënte en veilig manier. Dit doen we voor veel verschillende sectoren en op diverse manieren conform onze bouwformules.

Uw partner in utiliteitsbouw

Willy Naessens Nederland is dé partner in utiliteitsbouw. Ons team van experts beschikt over de nodige kennis en ervaring om uw utiliteitsproject van begin tot eind te begeleiden en te realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw project op tijd en binnen budget wordt opgeleverd, met oog voor kwaliteit en veiligheid. Onze aanpak is flexibel en op maat gemaakt, zodat we kunnen voldoen aan uw specifieke wensen en eisen. 

Bij Willy Naessens Nederland bent u verzekerd van een betrouwbare partner die u ontzorgt en meedenkt tijdens het gehele bouwproces.

 

 

Wat is utiliteitsbouw?

Utiliteitsbouw zijn gebouwen die dienen voor utilitaire doeleinden en dus geen (hoofdzakelijk) recreatief, estetisch, religieus of emotioneel doel dienen. Simpelweg ookwel bedrijfsbouw genoemd. Denk hierbij aan: distributeicentra, kantoren, bedrifjsverzamelgebouwen, winkels, ziekenhuizen, scholen etc. Kenmerkend voor utiliteitsbouw is dat het gebouw functioneel en efficiënt moet zijn voor de gebruikers van het pand.

Onze speciale aanpak binnen de utiliteitsbouw

Ons doel is een zo geoptimaliseerd mogelijk gebouw te realiseren voor de gebruikers: efficiënt en functioneel. Dit vereist een specifieke aanpak en expertise. 

Met onze aanpak ‘slim vanaf het begin’ zorgen we ervoor dat uw utiliteitsbouw project voldoet aan al uw specifieke wensen en eisen. Of het nu gaat om een commercieel, industrieel of openbaar bedrijfsgebouw. Wij schuiven zo vroeg mogelijk bij u aan tafel om een zo  geoptimaliseerd mogelijk utiliteitsgebouw te ontwerpen dat volledig voldoet aan de behoeften van de toekomstige gebruikers van het pand.

Door de grootte van de projecten in de utiliteitsbouw is een nauwkeurige planning, coördinatie en samenwerking tussen verschillende partijen essentieel voor het succesvol afronden van het project. Door onze verticale integratie hebben wij alle belangrijke aspecten binnen een bouwproces in eigen beheer.Als klant plukt u daar de vruchten van! Een partner die alles in eigen beheer en onder controle heeft. Alles onder één dak, één aanspreekpunt en u alle zekerheid.

Utiliteitsbouw voor de lange termijn

Uiteraard houden we rekening met duurzaamheids- en energiezuinige vraagstukken. Tevens heeft prefab beton een goed accumulerend vermogen. Dit houdt in dat het product het vermogen heeft om zowel de warmte als de kou goed op te nemen en voor langere periode vast kan houden. Wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook voor de financiële prestaties van het gebouw op lange termijn.

Meer lezen over de voordelen van prefab beton

Een visueel aantrekkelijk utiliteitspand

Ten slotte staat een visueel aantrekkelijke uitstraling van de utiliteitsgebouwen hoog in het vaandel. Het doel van het utiliteitsgebouw is vaak leidend voor de architectuur van het pand. Meestal is dit strak en zakelijk, maar afhankelijk van het doel kan het ook een meer speels karakter hebben. Met ons prefab beton heeft het pand altijd een aantrekkelijke, robuuste, industriële uitstraling. Dit in combinatie met het accumulerende vermogen van ons prefab beton maakt dat het gebouw niet alleen praktisch, maar ook aangenaam is om in te werken of te verblijven. Heeft u bouwplannen en wilt u een kostenraming ontvangen? Doe dan direct een prijsaanvraag

 

Bouwplannen?

Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Download onze brochure of neem contact met ons op.