Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden
Man die met een zware machine werkt

Willy Naessens Nederland

Willy Naessens is uw partner voor bedrijfshuisvesting in prefab beton. Een bijzonder familiebedrijf met een unieke werkwijze. Dankzij onze verticale integratie beheren en begeleiden wij het hele bouwproces zelf en dat ziet u terug in meer dan 8.500 realisaties. Een fijne combinatie van kennis, zekerheid en service waar u als klant de vruchten van plukt!
0
+50 jaar ervaring
0
realisaties
0
m² beton

Waarom bouwen met ons?

Unieke werkwijze

Met ons bent u slim vanaf het begin. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering staan uw wensen centraal en denken wij met u mee. Hierdoor vindt optimalisatie plaats van begin tot eind.
Lees meer

Jarenlange expertise

Al meer dan 50 jaar ervaring in het realiseren van projecten op maat. Onze experts binnen elk vakgebied bundelen hun knowhow… en delen deze met u.
Lees meer

Verticale integratie

Geen tussenpartijen, maar één bedrijf vanaf de eerste penstreep op papier t/m de oplevering. Dat maakt ons effectiever én goedkoper.
Lees meer

Specialist in beton

Ons prefab beton is direct afkomstig uit onze eigen fabrieken. U koopt bij de bron! Dat biedt voordelen in kwaliteit, prijs en planning.
Lees meer

Wij bouwen voor ...

Realisaties in de kijker

Bekijk alle realisaties

Vacatures

Zin om met een enthousiast team feestjes te bouwen?

Bekijk de functies waarvoor wij momenteel nieuwe, gemotiveerde medewerkers zoeken om ons team te komen versterken. 
Ontdek ze hier
Willy Naessens, Tijn Constructeur
"Hard werken en aanpakken, maar ook ruimte voor humor en plezier"
Tijn Constructeur
Lees meer..
timing

Timing is everything

Eens de planning opgesteld is, moet het belangrijkste nog komen: de kwalitatieve uitvoering binnen de vooropgestelde deadlines. 

Eerste sandwichpanelen geplaatst Voltastraat te Zwijndrecht

Eerste sandwichpanelen geplaatst Voltastraat te Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Een week geleden werden de montagewerkzaamheden afgerond en vandaag is het alweer een heel ander aanzicht bij het project Voltastraat te Zwijndrecht. De eerste sandwichpanelen zijn geplaatst en zie hieronder het huidige aanzicht ⇓

De waarde van proefprojecten in de praktijk

De waarde van proefprojecten in de praktijk

Wkb - In onderstaand interview Bas Verbunt, operationeel manager Willy Naessens Industriebouw, aan het woord over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Eerste stellingen geplaatst bij WDP Boland Bleiswijk

Eerste stellingen geplaatst bij WDP Boland Bleiswijk

BLEISWIJK - Ook de afbouwwerkzaamheden binnen in het pand bij WDP Boland te Bleiswijk zijn in volle gang, zo zijn de eerste stellingen en trap geplaatst. Een mooi beeld zoals te zien is in onderstaande foto's ⇓ 

Vloeren storten bij Perfect Dakkapellen Drunen

Vloeren storten bij Perfect Dakkapellen Drunen

DRUNEN - Mooie vorderingen bij het project Perfect Dakkapellen te Drunen! Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de montagewerkzaamheden en het storten van de vloeren. Dit project zal door Willy Naessens wind-/waterdicht worden opgeleverd. 

Mooie progressie bij Tuinhout Compleet Drunen

Mooie progressie bij Tuinhout Compleet Drunen

DRUNEN - Veel mooie progressie bij het project Tuinhout Compleet te Drunen! De montagewerkzaamheden zijn nagenoeg uitgevoerd en nu rest het alleen nog aan Naessens de vloeren te storten. Hierna zal het pand wind-/waterdicht worden opgeleverd.

Bouwplannen?

We helpen u graag verder met al uw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden. 

Contacteer ons