Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Willy Naessens Nederland

Willy Naessens Nederland is onderdeel van de Willy Naessens Group en inmiddels al jarenlang toonaangevend in de bouwsector. Samenwerken met Willy Naessens voelt als het beste van twee werelden. We bieden de omvang van een multinational en daarbij het hart van een familiebedrijf. Met ons eigen prefab beton concept en onze unieke werkwijze ontzorgen we onze klanten van begin tot eind. 

Wie zijn bouwproject toevertrouwt aan Willy Naessens, is in veilige handen!

0

vestigingen in diverse landen

0

medewerkers in de Group

0

eigen betonfabrieken

0

miljard euro jaarlijkse omzet

De Willy Naessens Group

De Willy Naessens Group is een familiebedrijf dat is opgericht door de gelijknamige Willy Naessens. Van origine een Belgische Industriebouwer, gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshuisvesting en zwembaden in prefab beton. We zijn acftief in 7 verschillende landen: België, Nederland, Frankrijk, Roemenië, Luxemburg, Denemarken en Zweden.

Naast de bouw- en productiebedrijven doet de Willy Naessens Group ook aan diversificatie van haar activiteiten en is hierdoor tevens actief in de foodsector.

Een bijzonder familiebedrijf met een unieke werkwijze en veel expertise: een fijne combinatie van volume, zekerheid, kennis en service! 

Bekijk onze bedrijfsfilm

Willy Naessens, de persoon

Willy Naessens is geboren op 14 februari 1939, begon op jonge leeftijd een eigen kippenkwekerij en veranderde later van activiteit naar de veevoedersector. Zijn buurman vroeg hem of hij iemand kende om een stal te bouwen. In deze tijd bouwde Willy zelf nog niet dus ging hij op zoek... en hij vond! Hij bracht beide personen met elkaar in contact en kreeg na verkoop een flinke fooi. Willy, ondernemend als hij was, zag mogelijkheden.... de start van de Willy Naessens Group.

Naast zijn bouwactiviteiten heeft Willy een passie voor de paardensport en is hij eigenaar van 40 paarden op zijn eigen stoeterij de Strohoeve. Waar hij naast een paardenzwembad en een paardenstapmolen, een van de mooiste koetsencollecties van Europa heeft.

Meer over Willy

Onze kernwaardes

Doelgericht

Het succes van Willy Naessens Industriebouw heeft twee grondprincipes. Enerzijds de focus op prefabbeton, met een unieke expertise als gevolg. Anderzijds de unieke werkwijze met verticale integratie. Belangrijk is het feit dat de productie van ons beton gebeurt in onze eigen fabrieken, waardoor we onafhankelijk zijn van externe partners. Daarom kunt u het volledige bouwconcept aan ons toevertrouwen, met garantie op het gebied van kwaliteit en met respect voor de afspraken rond budget en planning. Een nieuw bedrijfspand dat voldoet aan alle verwachtingen is altijd het doel!

Slim

We starten bij 0 en denken mee vanaf het begin. Een bouwproces start niet bij de eerste kruiwagen met zand, dit start al ver daarvoor. Juist in dát voorproces denken wij met u mee. Onze specialisten schuiven graag zo vroeg mogelijk bij u aan om een optimaal plan te ontwikkelen dat past binnen uw verwachtingen en ons unieke bouwconcept. Zo zijn we slim vanaf het begin.

Familiar

Willy Naessens Industriebouw mag dan al uitgegroeid zijn tot een solide en grootschalige organisatie, het DNA van een familiale onderneming blijft tot op de dag van vandaag aanwezig. Dit vertaalt zich concreet in persoonlijke contacten, korte communicatielijnen, klantgericht advies en een begeleiding op maat. Betrokkenheid en vertrouwen zijn de bouwstenen van onze succesvolle samenwerking met u.

Solide

Uw projectteam, groot of klein, bestaat uit betrokken, daadkrachtige mensen; onze mensen. Medewerkers die elkaar goed kennen en daardoor optimaal samenwerken, snel keuzes maken en solide adviezen geven. Met die mensen, en met onze jarenlange ervaring in de geprefabriceerde betonbouw, maken we voor u het verschil.

Duidelijk

Samenwerken met Willy Naessens voelt als het beste van twee werelden. We bieden u de omvang van een multinational en daarbij het hart van een familiebedrijf. We werken professioneel, gestructureerd, doelgericht en met veel verstand van zaken. Maar zonder de (logge administratieve) processen of afstandelijke houding. Zo blijft alles helder en duidelijk voor alle partijen.

Toonaangevend

Een robuust gebouw van topkwaliteit. Dat is wat u wenst, dus dát is wat wij realiseren; degelijk, esthetisch en waardevast. Ons eigen unieke betonconcept speelt hierbij een belangrijke rol. Gegarandeerd van goede kwaliteit, brandveilig, kostenefficiënt en duurzaam door accumulerend vermogen. Wij zijn dé specialist in beton.

Onze bedrijfsfilm vindt u hier!

Bouwplannen?

Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Download onze brochure of neem contact met ons op.