Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Een unieke werkwijze

"Wat we belangrijk vinden doen we zelf"

 

De Willy Naessens Group hanteert een unieke werkwijze. Dit noemen we onze 'verticale integratie'. Alle essentiële disciplines binnen het bouwproces beheren wij volledig zelf. Als klant plukt u daar de vruchten van! Een partner die alles in eigen beheer en onder controle heeft. U koopt direct bij de bron, onze fabrieken. Dat is kostenefficiënt en hierdoor zijn productkwaliteit, -snelheid en planning gegarandeerd. Wij hebben alle expertises in eigen huis om uw bouwproject tot een goed einde te brengen.

Alles onder één dak, één aanspreekpunt en u alle zekerheid. 

Samen uw idee uitdenken

We starten bij 0 en denken mee vanaf het begin. Uw wensen en behoeften staan centraal. Onze specialisten schuiven graag zo vroeg mogelijk bij u aan om een optimaal plan te ontwikkelen dat past binnen uw verwachtingen en ons unieke bouwconcept. Een bouwproces start niet bij de eerste kruiwagen met zand, dit start al ver daarvoor. Juist in dát voorproces denken wij met u mee. Zo zijn we slim vanaf het begin!

 

 

Het ontwerp uitwerken

Alles begint met een passend ontwerp. Onze eigen, interne ontwerp- en enigineerafdeling brengt snel uw behoeften in beeld en realiseert een kostenefficiënt ontwerp dat naadloos aansluit bij onze productiefaciliteiten en de bouwmethode. U kunt rekenen op een mooi eindresultaat voor een competitief budget.

Een prijsbepaling op maat

De voordelen van een eigen ontwerp- en engineeringsafdeling: snelheid en prijs! Door onze verticale integratie en de optimale samenwerking tussen onze medewerkers zijn we in staat u in een vroeg stadium van een transparante prijsraming te voorzien. Zo heeft u al snel budgetzekerheid, wel zo fijn!

 

Definitief ontwerp en constructie

Met en specialisatie in prefab-beton, kunnen we elk bouwproject efficiënt dimensioneren en afstemmen op zowel de bouwmethode als de logistiek op de bouwplaats. Dat zorgt voor planningszekerheid! Het optimaliseren van uw bouwproject is bij onze technisch tekenaars en engineers in goede handen. 

Betonproductie in onze eigen fabrieken

Alle prefab-betonelementen worden geproduceerd door de eigen productiebedrijven van de Willy Naessens Group. U koopt bij de bron! Iedere fabriek is gespecialiseerd in één specifiek prefab betonelementen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Door het brede aanbod en onze unieke werkwijze kunnen we onderdelen makkelijk aanpassen naar uw wensen zonder de planning hiervoor aan te moeten passen.
 

Grond- en funderingswerkzaamheden

Goed bouwen doe je op een goed fundament. Daarom investeert de Willy Naessens groep in eigen heistellingen en graafmachines. Onze grond- en funderingswerkploegen zorgen voor een goede basis voor elk project. Ook deze activiteit is onderdeel van onze unieke werkwijze: de verticale integratie. Zo zorgen we ervoor dat we het gewenste eindresultaat verzekeren en het kostenplaatje onder controle te houden. 

Eigen transport

We maken het zelf en we transporteren het zelf. Want goed vervoer is een specialisme. We werken volgens het 'just on time' principe zodat de bouwplaats  netjes blijft. Daarnaast vereist prefab-beton vaak speciaal of uitzonderlijk vervoer. Door zelf het transport te verzorgen, weten we dat alles met de nodige vakkennis gebeurt en dat ieder onderdeel op tijd en op de juiste plaats wordt afgeleverd. Zo werken we conform  het 'Just in time' prinicpe en blijft ook de bouwplaats netjes. 

 

Eigen montage

De montage heeft een groot aandeel in de kwaliteit van een gebouw. Willy Naessens Industriebouw beschikt over bekwame, eigen montageploegen en een modern machinepark (montagekranen, hoogwerkers, enz). Door ook dit volledig in eigen beheer te doen zijn we flexibel en garanderen we snelheid en kwaliteit.

Totale afbouw

Met vaste partners en onderaannemers verzorgen wij, indien gewenst, de totale afbouw van het project. Wij gaan voor een duurzame relatie om zo onze dienstverlening op een hoog niveau te houden. Weten wat je aan elkaar hebt en op elkaar kunnen bouwen. We houden contact en communiceren via korte lijnen, zo krijgt ruis geen kans en zorgen we ervoor dat alle partijen met trots terug kunnen kijken op een mooi project. 

Eigen onderhoud en after-sales

Na de oplevering bent u de eigenaar van een industrieel pand op maat van uw behoeften. Maar ook nu blijft Willy Naessens Industriebouw betrokken en naast u staan. Er kan altijd een beroep worden gedaan op onze diensten voor aanpassingswerken of voor het deskundige onderhoud van uw gebouw.

Bouwplannen?

Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Download onze brochure of neem contact met ons op.