Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Slim vanaf het begin

Een bouwproces start niet bij de eerste kruiwagen met zand, dit start al ver daarvoor. Juist in dát voorproces denken wij met u mee. Met ons bent u slim vanaf het begin! Onze specialisten schuiven graag zo vroeg mogelijk bij u aan om een plan te ontwikkelen dat volledig voldoet aan uw wensen en past binnen ons unieke bouwconcept. Door onze verticale integratie beheren en begeleiden wij het volledige bouwproces. Alles onder één dak, één aanspreekpunt en u alle zekerheid. 

Dat maakt ons effectiever én goedkoper!

Verticale Integratie

Ontwerp op maat

Een ontwerp op maat dat volledig past binnen ons unieke betonconcept. Zo vindt optimalisatie plaats van begin tot eind.

Budgetzekerheid

Door onze verticale integratie zijn we in staat u in een vroeg stadium van een transparante prijsraming te voorzien. Zo heeft u al snel budgetzekerheid, wel zo fijn!

Planningszekerheid

Het hele bouwproces in beheer van één partij. Dat betekent een strakke, snelle planning.

Kwaliteit

U koopt bij de bron: de fabriek. Hierdoor is de kwaliteit van het product, ons prefab beton, gewaarborgd. Daarnaast zijn we als bedrijf ISO 9001 gecertificeerd.

Verticale integratie

Van ontwerp, engineering en productie van alle prefab-elementen tot en met transport, montage en after sales: de Willy Naessens Group heeft het allemaal in eigen beheer. Het voordeel? De zekerheid van een kwalitatief, structureel en esthetisch bouwconcept. Één aanspreekpunt gedurende de hele bouw, geen tussenpartijen. Dat bespaart tijd én geld!

Slim vanaf het begin

We starten bij 0 en denken mee vanaf het begin. Vanaf het eerste contact tot oplevering staan uw wensen centraal. Onze experts denken graag met u mee en zorgen voor een duidelijk vooropgezet plan en ontwerp dat past binnen uw verwachtingen. Omdat we alles onder één dak aanpakken, bezorgen we u snel een eerste prijsraming en conceptplanning. 


Eigen ontwerpafdeling

Alles begint met een passend ontwerp. Onze interne ontwerpafdeling brengt uw behoeften in beeld en realiseert een ontwerp dat naadloos aansluit bij onze productiefaciliteiten en de bouwmethode. U kunt rekenen op een mooi eindresultaat voor een competitief budget.

Eigen engineeringafdeling

Door onze ervaring met en specialisatie in prefab-betonelementen, kunnen we elk bouwproject efficiënt dimensioneren en afstemmen op zowel de bouwmethode als de logistiek op de bouwplaats. Het optimaliseren van uw bouwproject is bij onze engineers in goede handen.

Eigen productie

Alle prefab-betonelementen worden geproduceerd door de eigen productiebedrijven van de Willy Naessens Group. Iedere fabriek is daarin gespecialiseerd in één specifiek prefab-elementen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Door het brede aanbod en de verticale aanpak kunnen we onderdelen makkelijk aanpassen naar uw wensen zonder de planning hiervoor aan te moeten passen.

Eigen grondwerk

Goed bouwen doe je op een goede ondergrond. Daarom investeren we in graafmachines en grondwerkploegen en zorgen zij voor een goede basis voor elk project. Ook deze activiteit is onderdeel van onze verticale integratie om het gewenste eindresultaat te verzekeren en het kostenplaatje onder controle te houden. 

Eigen transport


We maken het zelf en we transporteren het zelf. Want goed vervoer is een specialisme. Prefab-beton vereist vaak speciaal of uitzonderlijk vervoer. Door zelf het transport te verzorgen, weten we dat alles met de nodige vakkennis gebeurt en dat ieder onderdeel op tijd en op de juiste plaats wordt afgeleverd. Zo werken we conform  het 'Just in time' prinicpe en blijft ook de bouwplaats netjes. 


Eigen montage

De montage heeft een groot aandeel in de kwaliteit van  een gebouw. Willy Naessens Industriebouw beschikt over bekwame montageploegen en een een modern machinepark (montagekranen, hoogwerkers, enz). Zo garanderen we snelheid en kwaliteit.

Eigen dakdichtingsbedrijf

Ons eigen dakdichtingsbedrijf is specialist in het leggen en afwerken van platte daken voor bedrijfsgebouwen en industriële gebouwen. Steeds zoeken we een totaaloplossing op maat. Het gespecialiseerd team zorgt naast het afdichten en isoleren van daken ook voor de montage van: dakvloeren, lichtstraten, koepels, rookluiken, daktuinen en PV-installaties.

Eigen dienst na verkoop en onderhoud

Na de oplevering bent u de eigenaar van een industrieel pand op maat van uw behoeften. Maar ook nu blijft Willy Naessens Industriebouw aan uw zijde. U kunt een beroep doen op onze diensten voor aanpassingswerken of voor het deskundige onderhoud van uw gebouw.

Bouwplannen?

We helpen u graag verder met al uw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden. 

Contacteer ons