Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Toekomstbestendig bouwen met The Circle®

Als organisatie wil je goed voorbereid zijn op de toekomst. De wens om bij te dragen aan een betere wereld uit zich in concrete duurzaamheidsdoelen en -eisen. Denk aan de European Sustainability Goals (SDG’s). Duurzame industriebouw draagt bij aan deze doelen. Binnen dit domein zijn ‘positieve impact’ en ‘minder afvalstoffen uitstoten’ belangrijke speerpunten.

01

Minder afvalstoffen uitstoten

Wij vinden het belangrijk ons niet alleen te richten op operationele CO2-reductie, maar ook op ‘embodied carbon’. Emissies die vrijkomen aan het einde van de levensduur, zoals sloop en transport van materialen, blijven met The Circle® tot een minimum beperkt.

02

Positieve impact

De standaard bouwstenen maken de transport en productie stukken duurzamer. Minder lokale CO2-uitstoot door beperkte kraan- en transportbewegingen.

  • Efficiënter grondstoffengebruik
  • Lager energieverbruik
  • Minder afval en overschot gegarandeerd

Bouw toekomstbestendig met The Circle®

Ben je op zoek naar een toekomstbestendige optie voor een industrieel bouwproject? Download onze brochure of neem contact op met Willy Naessens Industrial Buildings.

 

03

European Sustainability Goals

Industriële panden gebouwd met The Circle® hebben een lagere footprint dan reguliere betonbouwsystemen. Met de European Sustainability Goals (SDG’s) in het vizier is het voor eindgebruikers uiterst relevant om bouwen met The Circle® mee te nemen in de plannen van toekomstige industriële panden. Het concept is met name interessant voor bedrijven met SDG 9: industrie, innovatie en infrastructuur op de agenda.