Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

De specialist in betonbouw

Een robuust gebouw van topkwaliteit. Dat is wat u wenst en wat wij realiseren. Degelijk, esthetisch en waardevast. Ons eigen betonbouw concept speelt daarin een belangrijke rol. Wij ademen beton! Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij uw partner in betonbouw. Elk project vraagt een maatwerk oplossing en onze experts denken daarin graag met u mee. Of u nu op zoek bent naar een totaalbouwer die u compleet ontzorgt of een onderaannemer voor de betonnen draagconstructie, wij zijn dé specialist!

Onze betonbouw formules

Bouwen is maatwerk en dankzij onze betonbouw formules zijn we onze klanten telkens optimaal van dienst. Bent u een eindgebruiker, ontwikkelaar of aannemer? Wij werken graag met u samen en zoeken samen met u naar de juiste toepassing!

De voordelen van prefab betonbouw

Prefab beton, hoe zit dat eigenlijk? We maken u wegwijs in het prefab verhaal en delen graag alle voordelen van ons prefab betonconcept met u. 

Duurzame betonbouw

Voor de wereld van nu én later. Willy Naessens  bouwt voor u én uw achterkleinkinderen. Daarom bouwen wij toekomstgericht en duurzaam. We delen graag met u hoe we dat doen. 

Ons betonbouw concept

Ons prefab betonbouw concept is afkomstig uit onze eigen fabrieken. Iedere fabriek met een eigen expertise in een specifiek prefab betonelement. Allemaal onderdeel van de Willy Naessens familie. U koopt bij de bron! Dit maakt ons flexibel en biedt prijs-, kwaliteit-, en planningszekerheid. 

De betonelementen worden vanuit de fabriek kant- en klaar geleverd op de bouwplaats en gemonteerd door onze eigen mensen. Dit gebeurt 'just-in-time'. Zo blijft de bouwplaats netjes en overzichtelijk. Daarnaast zorgt dit ervoor dat we een strakke planning kunnen hanteren. 

Technische info

Betonbouw: de voorbereiding

Wij zijn dé specialist in betonbouw en schuiven graag zo vroeg mogelijk aan bij onze klanten om mee te denken in het ontwerp- en bouwproces. We beginnen met een inventarisatie van uw behoeftes en de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan. Vervolgens maken we een bouwkundig ontwerp dat hieraan voldoet en past binnen ons eigen betonbouw concept. Zo ontstaat een geoptimaliseerd pand dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen. We maken hierbij direct een kostenraming, wat zorgt voor budgetzekerheid. 

In geval van nieuwbouw realisaties dient in de opdrachtfase tevens een omgevingsvergunning te worden aangevraagd. Door onze jarenlange ervaring en unieke werkwijze hebben wij de mensen én de kennis en kunde in huis om dit te verzorgen en te coördineren. 

Betonbouw: van A tot Z

Het realiseren van een nieuw gebouw is voor veel opdrachtgevers een unieke en eenmalige gebeurtenis. Onze doelstelling is u daarbij zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen, zodat u tijdens het bouwproces de juiste keuzes maakt en niet voor verrassingen komt te staan. Wij begeleiden, indien gewenst, het complete betonbouw proces van schetsontwerp tot aan oplevering. Van A tot Z. U wordt hierin ontzorgd, maar uiteraard wel bij het hele proces betrokken. Zo houden we de lijntjes kort en brengen we samen uw project in uitvoering.

Betonbouw kosten per m2

Wat kost betonbouw? Ieder project is uniek! Daarom variëren de kosten van betonbouw afhankelijk van de eisen en wensen per project. Hierdoor is het lastig om de kosten per m2 voor betonbouw vooraf vast te stellen. Echter beheren wij door onze unieke werkwijze alle belangrijke aspecten binnen een bouwproces zelf. We hebben een eigen ontwerp- en constructieafdeling in huis, wat het mogelijk maakt om met weinig gegevens al snel een prijsraming voor uw betonbouw project af te geven. Heeft u bouwplannen en wenst u snel een kostenraming? Of heeft u maar weinig gegevens maar bent u toch benieuwd of het project binnen uw budget past? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vraag een kostenraming aan

Bouwplannen of interesse om samen te werken?

Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Download onze brochure of neem contact met ons op.