Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Wij bouwen voor ...

Willy Naessens Industriebouw staat gelijk aan maatwerk. Uw project op maat realiseren we zoals u het prettig vindt, op een duurzame, efficiënte en veilige manier. Dit doen we voor veel verschillende sectoren en op diverse manieren.
Onze bouwformules

Bedrijfspanden

Van units tot productiehallen. Alles voor MKB.

Uw bedrijfsgebouw vertaalt voor een groot deel het imago van uw onderneming naar de buitenwereld. Willy Naessens Industriebouw biedt MKB'ers maatwerk, gebaseerd op beproefde bouwsystemen, in prefabbeton. De flexibiliteit van een betonnen skelet als basis voor een architecturale invulling.

Ik heb bouwplannen

Logistiek

Een multifunctionele ruimte
'Time is money’ in de logistieke wereld. Wij produceren de bouwelementen in eigen beheer wat maakt dat wij kunnen werken middels het 'Just in Time' principe. Dit uit zich in een strakke planning en enorm snelle bouw. Dat bespaart een aanzienlijk deel aan bouwrente!
Ik heb bouwplannen

Opslag

Safety first
Opslag gevaarlijke stoffen? Dan komt de veiligheid van u, uw werknemers en de directe omgeving op de eerste plaats.Opslag van gevaarlijke stoffen is een specialiteit, evenals het ontwerpen en het bouwen van de hiervoor bestemde opslagruimte. Willy Naessens heeft hierin een jarenlange ervaring. Ons prefab beton heeft standaard al alle eigenschappen om een brandveilig pand te bouwen. Speciale extra dure voorzieningen zijn hierdoor uitgesloten.
Ik heb bouwplannen

Kantoren

Trendy of tradioneel
Een groot deel van de ruim 8.500 door Willy Naessens Industriebouw gerealiseerde projecten zijn kantoren. Als klant hebt u de keuze uit een gebouw met een traditionele of hedendaagse uitstraling. Hoe dan ook verzekeren wij een pand op maat.
Ik heb bouwplannen

Food

Modulair en functioneel
De foodsector moet voldoen aan tal van voorschriften, ook wat de gebouwen aangaat. Beton voldoet aan veel van deze eisen. Daarnaast telt de Willy Naessens Group zelf enkele voedingsbedrijven in zijn portefuille. Wij halen dan ook de ervaring uit onze eigen productie en distributiebedrijven om een zo optimaal mogelijk gebouw voor u te ontwerpen.
Ik heb bouwplannen

Productie

Kwalitatief en ecologisch
Prefabbeton biedt tal van voordelen voor de bouw van productiehallen en werkplaatsen. Naast de prijs-kwaliteitverhouding en de brandveiligheid, is het materiaal ook duurzaam en milieuvriendelijk. Diverse samenwerkingsmogelijkheden, van prefab tot casco tot turnkey zijn mogelijk.
Ik heb bouwplannen

Sport & recreatie

Expertise op ’grote schaal'
Voetbalstadions, bioscopen, sportaccommodaties, tribunes… ook in de sport- en recreatie wereld heeft Willy Naessens Industriebouw zijn sporen verdiend. De prijs-kwaliteitverhouding en de moderne look van de sport- en recreatiecomplexen in prefabbeton geven hier de doorslag.
Ik heb bouwplannen

Parkeergarages

Capaciteit en rentabiliteit
Flexibele parkeerfaciliteiten met een maximale benutting van de beschikbare ruimte, dat is de insteek wanneer Willy Naessens Industriebouw een parkeergarage ontwerpt en bouwt. Zoals steeds vormen uw wensen ons uitgangspunt en streefdoel.
Ik heb bouwplannen

Retail

Onze ervaring is uw voorsprong
Winkelcentra, showrooms… Willy Naessens Industriebouw is goed thuis in de retailsector. Wij stellen ons op als een echte bouwpartner met advies en begeleiding. Samen met u denken we na over de best mogelijke bouwmethode.
Ik heb bouwplannen

Bouwplannen?

We helpen u graag verder met al uw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden. 

Contacteer ons