Turn – Key

Nieuwbouw zonder dat u er zelf een dagtaak aan heeft.

Link to: Casco betonbouwLink to: Wind & waterdichtLink to: Turn-key bedrijfshuisvesting

Alles voor u geregeld

Turn-key bouwen ofwel uw nieuwbouw sleutelklaar opgeleverd. Met één aanspreekpunt voor uw totale nieuwbouw. Willy Naessens Industriebouw beschikt over een eigen ontwerpafdeling en verzorgt uw bouwaanvraag. Tevens zijn wij erop ingericht om het ontwerpproces in combinatie met uw eigen architect of in bouwteamverband vorm te geven. Op deze manier blijft u ervan verzekerd dat uw project optimaal in onze bouwsystemen wordt uitgewerkt. Turn-key bouwen geeft de opdrachtgever de grootst mogelijke zekerheid. Wij nemen veel verantwoordelijkheid over en alle onderdelen van de bouw worden door ons goed geïntegreerd.

Alles wordt dus door ons voor u geregeld en alles wordt door één bedrijf georganiseerd. Met meer dan 7.500 gerealiseerde projecten spreekt het voor zich dat Willy Naessens Industriebouw hiervoor over de vereiste know how beschikt. Van het begin tot het eind kunt u rekenen op onze inzet!

Onze aanpak

De specialisten bij Willy Naessens Industriebouw op de ontwerpafdeling zorgen in samenwerking met de calculatieafdeling dat u van meet af aan weet waar u aan toe bent. Een goed begin is het halve werk. De totale bouwaanvraag en het verkrijgen van de benodigde vergunningen zijn onze verantwoordelijkheid. De verregaande verticale integratie bij Willy Naessens Industriebouw in combinatie met streng geselecteerde onderaannemers zorgen ervoor dat de bouw vlekkeloos verloopt en bouwen een feest wordt. Het hele bouwproces wordt op de voet gevolgd en aangestuurd door onze projectleiders. Alle verantwoordelijkheid rust bij ons en u kunt genieten van de realisatie en uw toekomstige nieuwe pand.

Willy Naessens Industriebouw, de ideale partner in Turn-Key bouwen.

Zekerheid

Willy Naessens Industriebouw is er ook op ingericht om met externe architecten en bouwadviseurs samen te werken. Gezamelijk werken wij dan aan het ideaalplaatje voor uw nieuwbouw. Graag lopen we nog de voordelen van een dergelijk Turn-Key-project door:

  • Grootst mogelijke zekerheid: alle verantwoordelijkheid in veilige handen.
  • Strakke en duidelijke planning.
  • Alle onderdelen van de bouw worden goed geïntegreerd.
  • Slechts één aanspreekpunt.

Wanneer u bovenstaande combineert met de jarenlange ervaring van Willy Naessens Industriebouw, de verticale integratie voor het garanderen van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en de specialisatie van het eigen personeel, dan weet u dat u bij Willy Naessens Industriebouw aan het juiste adres bent. Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

referenties

Willy Neassens heeft meer dan 8.000 bedrijfspanden gerealiseerd.

BOUWPLANNEN?

Bel 085-2737230 of vraag informatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl