Kantoorruimtes

Duurzaam, degelijk en mooi

Kantoorruimtes op maat bouwen

Wanneer u plannen heeft om een nieuw kantoor te bouwen, dan loont het de moeite bij Willy Naessens Industriebouw langs te gaan. Met meer dan 7.500 gerealiseerde projecten beschikken wij over jarenlange ervaring, ook in het bouwen van kantoren.

Een groot deel van deze realisaties zijn nieuwe kantoren voor kleine tot middelgrootte ondernemingen. Elk van deze kantoorruimtes is voor de klant op maat gemaakt. Maatwerk gebaseerd op beproefde bouwsystemen in prefab beton. Ook samen met u bekijken we graag alle mogelijkheden voor uw nieuwe kantoor!

De voordelen van onze verticale integratie

Verticale integratie typeert de Willy Naessens Group. De vele bedrijven binnen de Willy Naessens Group bezitten diverse productiefaciliteiten en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Dit komt de planning en de prijsstelling van uw project ten goede. Van producent tot oplevering, slechts één partner voor uw totale nieuwbouw.

In combinatie met de uitstekende kwaliteit van het beton leidt dit tot de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor een prachtig nieuw kantoorpand.

Kantoren in prefab beton: traditioneel of een moderne uitstraling?

Willy Naessens Industriebouw volgt alle trends in moderne architectuur en past deze toe in nieuwbouw projecten. Of het nu een traditioneel ogend kantoor is of een loft architectuur, wij passen onze kennis toe.

Wij bezitten alle know how en de productiefaciliteiten om uw wensen waar te maken. Onze ontwerpafdeling vertaalt uw wensen in een prachtig nieuw kantoorpand of wij vertalen de plannen van uw architect in een ideaal bouwconcept. Willy Naessens Industriebouw heeft alle disciplines in huis en zo blijft de kwaliteit voor u gewaarborgd.

referenties

Willy Neassens heeft meer dan 8.000 bedrijfspanden gerealiseerd.

BOUWPLANNEN?

Bel 085-2737230 of vraag informatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl