Distributiecentra bouwen?

BEKIJK DE VOORDELEN VAN PREFAB BETON

Distributiecentrum uit beton

Een distributiecentrum bouwen in prefab beton of een combinatie van beton en staal levert een multifunctioneel eindresultaat op. De eigenschappen van beton komen in de distributiecentra volledig tot hun recht. Beton stelt u in staat om een grote diversiteit aan producten op te slaan en te verwerken. Nu en in de toekomst zonder eventuele aanpassingen.

De realisatie van een distributiecentrum in beton gaat zeer snel en bespaart de opdrachtgever een aanzienlijk deel aan bouwrente. Prefab beton is het ideale product voor distributiecentra.

Beperkt onderhoud

De exploitatie van een distributieruimte wordt berekend per m2, ook het onderhoud. Beton kenmerkt zich door zeer lage onderhoudskosten en lage energiekosten. Beton is hierdoor het ideale product voor nu en in de toekomst.

Groot, groter, grootst

Distributiecentra worden steeds groter en dienen een grote opslagcapaciteit te hebben. Des te groter het distributiecentrum is, des te groter de voordelen zijn. Denk hierbij aan grote vrije overspanningen, een minimum aan kolommen, zeer hoge brandweerstanden en een degelijk duurzaam eindproduct.

U ziet, de voordelen van prefab beton vermenigvuldigen zich bij de bouw van een distributiecentrum.

Voordelen Willy Naessens Industriebouw

Samenwerken met Willy Naessens biedt u als klant heel wat voordeel. Door onze enorme ervaring en werkwijze slagen we erin een zeer hoge kwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Hierdoor krijgt u de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding.

Na een inventarisatie van uw bouwplannen zijn wij in staat een nauwkeurige begroting op te stellen.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

referenties

Willy Neassens heeft meer dan 8.000 bedrijfspanden gerealiseerd.

BOUWPLANNEN?

Bel 085-2737230 of vraag informatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl