• Bedrijfspanden

    Een snelle realisatie van hoge kwaliteit

Bedrijfspanden in beton

Prefab beton is het basisproduct bij Willy Naessens Industriebouw voor uw nieuwbouwplannen. En daar hebben wij goede redenen voor. Prefab beton is het ideale materiaal voor het bouwen van een industrieel pand.

De voordelen van beton:

Degelijk

Duurzaam

Brandveilig

Goede Prijs/Kwaliteit verhouding

Een bedrijfspand bouwen met prefab beton garandeert een snelle realisatie en een hoge kwaliteit. Alle prefab betonelementen zijn gefabriceerd onder ideale omstandigheden en worden gemonteerd door eigen montageploegen. Dit zijn slechts enkele van de vele redenen om voor een betonnen bedrijfshal te kiezen.

Aangenaam bedrijfspand voor mens en natuur

Een bedrijfspand in prefab beton heeft grote voordelen voor de gebruikers ervan. Beton heeft een groot accumulerend vermogen. Hierdoor blijft de temperatuur in uw pand aangenaam. Koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Zonder hoge energiekosten.

Dit brengt ons bij de milieuvriendelijkheid van prefab betonnen bedrijfshallen. Alle grondstoffen voor uw gebouw komen uit de directe omgeving, wat de ecologische voetafdruk van uw gebouw verlaagd. Daarnaast worden de prefab beton elementen binnen de Willy Naessens Group ook milieuvriendelijk gefabriceerd. Dit gebeurt met behulp van een maximale recyclage van het proceswater, de zon die 50% van de productie-energie voorziet en nog vele zaken meer. Milieuverantwoord en duurzaam ondernemen zit Willy Naessens Industriebouw in het bloed.

Bedrijfspand op maat

Alle productie- en bouwprocessen zijn erop geënt om ieder gebouw efficiënt, dus concurrerend, te realiseren. Bij een bedrijfspand in prefab beton hebben de ontwerpers veel bewegingsvrijheid. Qua afmeting en afwerking kan u verschillende opties kiezen. Uiteraard kennen wij vele afwerkingen in onze betonproducten. U kunt hierbij denken aan de standaard grijze betonpanelen, gekleurde panelen maar ook silexpanelen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast hoort de toevoeging van andere bouwmaterialen ook tot de mogelijkheden! Zo krijgt u het bedrijfspand waar u altijd al van heeft gedroomd.

Willy Neassens heeft meer dan 7.500 bedrijfspanden gerealiseerd.

BOUWPLANNEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze brochure aan!

Volg ons op social media

        

Adres:
Vimmerik 18,
5253 CB Nieuwkuijk, Nederland

Postadres:
Postbus 9,
5253 ZG Nieuwkuijk, Nederland

Tel:
085-2737230

E-mail:
info@willynaessens.nl

Informatie aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.