Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Willy Naessens Nederland

Willy Naessens is uw partner voor bedrijfshuisvesting in prefab beton. Een bijzonder familiebedrijf met een unieke werkwijze. Dankzij onze verticale integratie beheren en begeleiden wij het hele bouwproces zelf en dat ziet u terug in meer dan 8.500 realisaties. Een fijne combinatie van kennis, zekerheid en service waar u als klant de vruchten van plukt!

0

+60 jaar ervaring

0
m² beton / jaar
0
realisaties

Waarom bouwen met ons?

Unieke werkwijze

Met ons bent u slim vanaf het begin. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering staan uw wensen centraal en denken wij met u mee. Hierdoor vindt optimalisatie plaats van begin tot eind.
Lees meer

Jarenlange expertise

Al meer dan 60 jaar ervaring in het realiseren van projecten op maat. Onze experts binnen elk vakgebied bundelen hun knowhow… en delen deze met u.

Lees meer

Verticale integratie

Geen tussenpartijen, maar één bedrijf vanaf de eerste penstreep op papier t/m de oplevering. Dat maakt ons effectiever én goedkoper.
Lees meer

Specialist in beton

Ons prefab beton is direct afkomstig uit onze eigen fabrieken. U koopt bij de bron! Dat biedt voordelen in kwaliteit, prijs en planning.
Lees meer

Wij bouwen voor ...

Realisaties in de kijker

Bekijk alle realisaties

Vacatures

Jouw nieuwe baan, begint bij beton.

Onze mensen maken het verschil! Daar zijn wij van overtuigd en daar investeren we in. Samenwerking, betrokkenheid en passie staan in onze Willy Naessens familie centraal. Zo zorgen we ervoor dat we samen feestjes bouwen: met collega's en met onze klanten!
Meer weten
Martin, uitvoerder - Willy Naessens Nederland

"Ik vind vooral de diversiteit van het werk en de locaties waar je komt leuk"

MartinUitvoerder
Lees meer
MCB Direct te Deventer opgeleverd

MCB Direct te Deventer opgeleverd

DEVENTER - In samenwerking met goede relatie Coffr B.V. hebben wij het nieuwe pand voor eindgebruiken MCB Direct opgeleverd. ↴

Oplevering eerste units ProHuis Reflectiestraat te Nootdorp

Oplevering eerste units ProHuis Reflectiestraat te Nootdorp

NOOTDORP - Vandaag hebben wij in opdracht van ProHuis B.V. de eerste units mogen opleveren van het project Voerman te Nootdorp. ↴

Afbouwwerkzaamheden HVC te Dordrecht

Afbouwwerkzaamheden HVC te Dordrecht

DORDRECHT - De afbouwwerkzaamheden bij het 1.615 m² grootte nieuwe magazijn van HVC te Dordrecht vorderen gestaag. ↴

Willy Naessens Roemenië - inspirerend voor de toekomst

Berocc Award - Inspirerend voor de toekomst

Op 25 januari werd Willy Naessens Roemenië op de Belgische ambassade in Boekarest onderscheiden door de Belgisch Luxemburgs Roemeens Moldavische Kamer van Koophandel voor de inspanningen om groenere, duurzame en meer toekomstgerichte projecten te leveren aan onze klanten.

Gezellige avond met B&G Hekwerk

Gezellige avond met B&G Hekwerk

ROTTERDAM - Vandaag nam Ons RKC Waalwijk het op tegen Sparta Rotterdam! Onze collega's waren voor deze wedstrijd uitgenodigd door trouwe partner B&G Hekwerk, sponsor van Sparta Rotterdam. ↴

Overname Smeetrans

Willy Naessens Group bouwt zijn transportpoot verder uit

Ten gevolge van de groei en de internationalisering van de bouwactiviteiten binnen de groep, was een verdere uitbouw van onze transportafdeling noodzakelijk. Werven dienen volgens het just-in-time principe beleverd te worden, bijgevolg is het organiseren en uitvoeren van bouwtransport een van de kernactiviteiten binnen onze groep.

Bouwplannen?

We helpen u graag verder met al uw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden. 

Contacteer ons