Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Tijn - Constructeur

"Als Senior constructeur heb ik net mijn éénjarig jubileum gehad bij Willy Naessens Nederland. Voorheen heb ik tien jaar gewerkt voor een Ingenieursbureau maar ik was toe aan iets nieuws. Per toeval kwam ik de openstaande vacature bij Willy Naessens Nederland tegen. Ik ben op gesprek gegaan en inmiddels alweer een jaar werkzaam hier!"

Als constructeur houd ik mij bezig met alle constructieve zaken van onze projecten, van commerciële fase tot en met de realisatie. Dit wil zeggen dat ik afmetingen van kolommen, balken en wanden bepaal, funderingsconstructies ontwerp en bereken, meekijk bij het bepalen van het constructief ontwerp voor de commerciële fase en eventuele vragen en problemen beantwoord en oplos vanuit de realisatie.

Daarnaast zeg ik elke ochtend ‘goedemorgen’ tegen mijn collega’s. Collega’s die hard werken en weten van aanpakken, collega’s waar ik heel prettig mee samenwerk. Er heerst een goede werksfeer. Iedereen heeft een gezamenlijk doel: van directie tot uitvoering heeft iedereen de neus dezelfde richting op staan. Hierdoor worden de projecten op een gezamenlijke manier tot een goed einde gebracht. Maar naast dit alles is er ook ruimte voor plezier en humor, dit maakt het bedrijf bijzonder. De sfeer van een (h)echt familiebedrijf is daadwerkelijk voelbaar!

Nieuwsgierig geworden naar een baan bij Willy Naessens?

Bekijk onze 'Werken bij' pagina

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het nieuws rondom onze organisatie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!