Onze verticale integratie

Het gehele bouwproject door één bedrijf. U alle zekerheid!

Volledige eigen productie

De Willy Naessens Group beschikt over meer dan 100.000 m² productieruimte en 150.000 m² opslagterrein. De productiebedrijven worden volledig aangestuurd volgens de principes van de Willy Naessens Group. En leveren alle prefab betonelementen voor Willy Naessens Industriebouw Nederland.

Wanden

In de diverse betonfabrieken worden de prefab betonwanden onder ideale omstandigheden geproduceerd. De verregaande productieautomatisering in een gecontroleerde omgeving zorgt voor een optimale kwaliteit. De prefab betonwanden zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en afmetingen. Zo zijn ook koudebrug vrije geïsoleerde panelen en prefab panelen met specifieke kleuren mogelijk.

Vanzelfsprekend wordt de productie van de betonwanden uitgebreid gecontroleerd, zowel door onze eigen mensen als door externe keuringsinstanties.

Deze prefab betonwanden garanderen een mooi, duurzaam, inbraakveilig en accumulerend eindresultaat.

Holle kanaalplaten

Voorgespannen holle kanaalplaten worden geproduceerd door onze vestiging Seveton in Oudenaarde. De holle kanalen in de vloerelementen zorgen voor een reductie van het eigen gewicht. De nominale breedte van de elementen is 1200mm, de dikte is variabel in types van 150 mm t/m 400 mm.
Deze elementen worden eventueel voorzien van een meewerkende druklaag, waarbij de geprofileerde zijkanten als sleutel werken.

Deze geprefabriceerde vloerelementen worden toepast waar grote overspanningen, grote belastingen en/of geringe constructiehoogtes gevraagd zijn.

Kolommen / balken

Kolommen, liggers en balken vormen de draagstructuur van een gebouw. Afhankelijk van de toepassing en de verschillende belastingen worden deze uitgevoerd in gewapend of voorgespannen beton.De productieprocessen zijn volledig geoptimaliseerd in stalen bekistingen, welke zeer eenvoudig en snel aangepast kunnen worden naar de gevraagde afmeting. Standaard beton, maar ook andere samenstellingen en hogesterktebeton kunnen worden toegepast op onze structuurelementen. In de betonelementen van de draagstructuur worden alle toebehoren voorzien voor de bevestigingen van gevels, dakelementen en installaties. Uiteraard staat de gehele productie onder strenge controle van specialisten, intern en extern.

Het hele productieproces in eigen hand. Een degelijk, brandveilig en concurrerende draagstructuur voor uw nieuwe bedrijfspand.

Voorgespannen beton

Betonelementen uit voorgespannen beton hebben vele voordelen ten opzichte van gewapend beton. Voorgespannen beton maakt grotere belastingen mogelijk en geeft de mogelijkheid om met minder beton grotere overspanningen te maken. Voorgespannen beton is een specialisme op zich waarin Willy Naessens een zeer lange ervaring heeft. In voorgespannen beton produceren wij: dakspanten, brugliggers en verdiepingsvloerbalken. Uiteraard worden deze elementen in een gecontroleerde omgeving geproduceerd en staat de productie onder een zeer strenge controle.

Ook dit speciale product gaat dus rechtstreeks van producent naar de eindgebruiker.

Voorgespannen TT dakplaten

De voorgespannen TT dakplaten zijn speciaal ontwikkeld voor de toepassing van daken op een betoncontructie. Deze prefab dakelementen worden aangewend voor de bouw van industriële en semi-industriële gebouwen en kantoorcomplexen. Ze worden geproduceerd in lengtes variërend van 6 m tot 12 m en kunnen zo grote overspanningen mogelijk maken.

Voordelen
Het grote voordeel van een prefab beton dak is het accumulerend vermogen, brandveiligheid en een zeer snelle montage. De verregaande automatisering maakt het mogelijk om iedere dag circa 1.700 m2 aan dakplaten te produceren. Willy Naessens is hiermede in staat om een kwalitatief hoogwaardig dak concurrerend aan te bieden.

Speciale elementen

De Willy Naessens Group heeft een aparte fabriek om speciale elementen te produceren. Maatwerk vergt een andere werkaanpak dan een verregaande geautomatiseerde productie. Dit maatwerk wordt gecentraliseerd in de fabriek van Megaton Oudenaarde. Hier worden, naast specialistisch maatwerk, ook trappen en liftschachten geproduceerd in prefab beton. Wij hebben er voor gekozen om dit in een aparte fabriek te produceren, zodat de diverse gespecialiseerde productieprocessen gescheiden blijven.

Deze fabriek, in combinatie met alle andere fabrieken binnen de Willy Naessens Goup, maakt het mogelijk om een grotere diversiteit van gebouwen concurrerend aan te bieden.

Bekijk ook de andere stappen van onze verticale integratie:

BOUWPLANNEN?

Bel 085-2737230 of vraag informatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl