Onze verticale integratie

Het gehele bouwproject door één bedrijf. U alle zekerheid!

Eigen grondwerk

De aanvang van het bouwproces is erg belangrijk voor het efficiënt verlopen van de rest van het bouwproject. Daarom investeert de Willy Naessens Group constant in eigen graafmachines en grondwerkploegen.

Onze grondwerkploegen kunnen in samenwerking met de funderingsploegen de gehele onderbouw van uw gebouw of kantoor uitvoeren. Door dit op te nemen in de verticale integratie van de Willy Naessens Group wordt niet alleen het eindresultaat beter, ook uw kostenplaatje wordt door deze ingreep positief beïnvloed.

Funderingsploegen

Willy Naessens heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in funderingsmachines. Dit om niet afhankelijk te zijn van derden en de klant te kunnen blijven bedienen.

De fundering is, zoals het woord het al zegt, het fundament van het gebouw. Het houdt het gebouw ‘met beide benen op de grond’.

Bekijk ook de andere stappen van onze verticale integratie:

BOUWPLANNEN?

Bel 085-2737230 of vraag informatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl