Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Bedrijfspand bouwen

Een nieuw bedrijfspand voor uw onderneming laten bouwen? Wij zijn uw partner! 

Uw bedrijfsgebouw vertaalt het imago van uw onderneming naar de buitenwereld. Willy Naessens Nederland snapt dit en biedt MKB'ers maatwerk, gebaseerd op beproefde bouwsystemen, in prefab beton. Met ons prefab betonnen bouwconcept ontwerpen wij een geoptimaliseerd bedrijfspand dat voldoet aan uw wensen en dat past bij het imago van uw onderneming.

De aannemer voor uw bedrijfspand

Van bedrijfsunits en kantoren tot magazijnen en oplsaghallen. Willy Naessens Nederland is een aannemer gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfspanden voor MKB. 

Onze unieke werkwijze en ons eigen prefab beton concept onderscheidt ons van andere bouwbedrijven. Wat we belangrijk vinden doen we zelf en alle belangrijke aspecten binnen een bouwproces beheren en begeleiden we zelf. Dit resulteert in een strakke planning en een snelle bouw die bovendien efficiënt verloopt. Door deze manier van werken bieden we financiële- en planningszekerheid aan onze klanten en partners. Alles onder één dak, één aanspreekpunt en u alle zekerheid.

Dit maakt ons niet alleen effectiever, maar ook goedkoper.

 

Snel schakelen

Een bedrijfspand bouwen is een flinke investering en vergt de nodige tijd en expertise. Wij zitten naast onze klanten en denken graag met u mee! Onze unieke werkwijze maakt het mogelijk om snel en efficiënt te communiceren. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand volgens uw wensen en binnen budget wordt gerealiseerd.

Bouwen met mogelijkheden

Bouwen met Willy Naessens Nederland is bouwen met mogelijkheden. Wij bieden maatwerk, gebaseerd op beproefde bouwsystemen, in prefab beton. Met ons eigen prefab beton concept en onze verschillende bouwformules bent u altijd flexibel in de realisatie van uw bedrijfspand. Wij denken hierin graag met u mee. Zo kunt u doelgericht keuzes maken en zorgen we ervoor dat de bouw van uw bedrijfspand goed en efficiënt verloopt.

Uw bedrijfspand in prefab beton

Het bouwen van een nieuw bedrijfspand in prefab beton heeft veel voordelen.
Prefab beton heeft een hoge isolatiewaarde, wat zorgt voor energiebesparing en een lagere energierekening. Bovendien is prefab beton een duurzaam materiaal met een lange levensduur. Het heeft weinig onderhoud nodig. Dit maakt het bouwen van een nieuw bedrijfspand in prefab beton niet alleen efficiënt, maar ook een milieuvriendelijke en kostenbesparende optie op lange termijn.

Bedrijfspand bouwen: de kosten en prijzen

De kosten voor het bouwen van een bedrijfspand variëren afhankelijk van verschillende factoren. De locatie en vierkante meters van het bedrijfspand zijn belangrijke factoren die van invloed zijn op de bouwkosten. De kosten voor het bouwrijp maken van de grond en de noodzaak van het gebruik van (lange) heipalen kunnen een degelijk verschil maken. Daarnaast heeft het aantal vierkante meters uiteraard invloed op de totale kosten. Het vaststellen van de vierkante meters en een programma van eisen is een vereiste voor een gedegen prijsindicatie.

Willy Naessens Nederland denkt graag in het beginstadium met u mee. Onze specialisten schuiven graag zo vroeg mogelijk bij u aan om een plan te ontwikkelen dat voldoet aan uw wensen, volledig is geoptimaliseerd en past binnen ons unieke bouwconcept. Zo zorgen wij voor de meest concurrerende prijs voor het meest optimale bedrijfspand! Kostenraming ontvangen voor uw project? Doe dan direct een prijsaanvraag.

Veelgestelde vragen over bedrijfspand bouwen

Wat kost het bouwen van een bedrijfspand?

De kosten voor het bouwen van een bedrijfspand variëren afhankelijk van verschillende factoren.De locatie en vierkante meters van het bedrijfspand zijn belangrijke factoren die van invloed zijn op de bouwkosten. Wilt u meer weten over de kosten voor de bouw een bedrijfspand of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Waarom bedrijfspand laten bouwen door Willy Naessens?

Willy Naessens Nederland is een aannemer gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfspanden. Onze unieke werkwijze en eigen bouwconcept in prefab beton maakt ons effectiever én goedkoper.

Wat valt er onder ‘bedrijfspand’?

Een bedrijfspand is een gebouw waarin één bedrijf gevestigd is. Als bedrijf zijnde koop of huur je het gehele pand, waardoor je alle voorzieningen alleen deelt met collega's. Meestal bestaat een bedrijfspand uit meerdere kantoren, waar alle afdelingen van een bedrijf gevestigd zijn.

Bedrijfsgebouw laten bouwen?

Heeft u bouwplannen voor een bedrijfshal, bedrijfsunit, productiehal of loods? Wij helpen u graag verder met al uw vragen!