Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

WDP De Jong

In opdracht van WDP heeft Willy Naessens Nederland het nieuwe meerlaags distributiecentrum voor eindgebruiker De Jong Verpakking op Industrieterrein Westerlee in De Lier gerealiseerd. De Jong Verpakking is dé specialist in golfkartonnen verpakkingen voor de food- en nonfood industrie, AGF en e-commerce.

Eigenschappen

Locatie
Industrieterrein Westerlee
Jogchem van der Houtweg 90
2678 HA, De Lier
Opdrachtgever
WDP Warehouses De Pauw
Oppervlakte
ca. 85.000 m²
Categorie
> 10.000 m²
Bouwjaar
2021 - 2023
Fase
Opgeleverd
Type opdracht
Turn-key
Constructie
Hybride structuur (beton + staal)
Sector
Logistiek / Productie

Meer informatie

Een enorm meerlaags productie- en distributiecentrum van ca. 85.000 m² verdeeld over diverse bouwlagen, waaronder een kantoor met meerdere verdiepingen, productie- en distributiehal en een groot parkeerdek.

Eindgebruiker De Jong Verpakking uit De Lier breidt haar locatie uit om aan de groeiende vraag te voldoen. Het nieuwe pand zal gerealiseerd worden naast een huidige locatie van De Jong Verpakking en zal bestaan uit een productiehal op de gelijkvloerse verdieping en daarnaast een hellingweg waarover vrachtwagens naar de distributiehal kunnen rijden op de eerste verdieping. Naast een distributiehal zal de eerste verdiepingsvloer ook worden voorzien van een ruim parkeerdek. 

Meer over dit project kunt u lezen in onderstaand persbericht van WDP. ⇓

"We hadden reeds ervaring met meerlaags bouwen: in 2008 konden we een dergelijk project realiseren voor Bakker Barendrecht. Ook hier in De Lier slaan innovatie en efficiënt grondgebruik de handen in elkaar – een game changer voor de toekomst." Michiel Assink - General Manager WDP NL

"Ik ben trots dat we na een lange periode van voorbereidingen aan de slag mogen om te werken aan onze nieuwe fabriek. Als ik nu over het bouwterrein loop en om mij heen kijk, zie ik de nieuwe machines al staan." Henk de Jong - Eigenaar De Jong Verpakking

Kijk voor meer informatie op:

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde video's

FEBRUARI 2023 Referentievideo WDP De Jong Verpakking - De Lier © Willy Naessens Nederland

DECEMBER 2022 Vlog WDP De Jong Verpakking - De Lier © De Jong Verpakking

JANUARI 2023 - Vlog WDP De Jong Verpakking - De Lier © WDP

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het nieuws rondom onze organisatie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!