Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

MCB Direct

In opdracht van MCB Direct heeft Willy Naessens Nederland haar nieuwe vestiging te Deventer gerealiseerd. MCB Direct is uw leverancier en strategisch partner in de maakindustrie.

Eigenschappen

Locatie
Birnieweg
7418 HH, Deventer
Opdrachtgever
Coffr b.v.
Oppervlakte
4.173 m²
Categorie
1.500 - 5.000 m²
Bouwjaar
2023
Fase
Opgeleverd
Type opdracht
Turn-key
Constructie
Hybride (beton + staal)
Sector
MKB

Meer informatie

In opdracht van Coffr b.v. realiseert Willy Naessens Nederland het nieuwe pand voor MCB Direct te Deventer. Het pand heeft een oppervlakte van ca. 4.173 m2, verdeeld over 2 verdiepingen. Het begane grond oppervlak beslaat ca. 3.896 m2 en de eerste verdiepingsvloer ca. 277 m2.

MCB Direct groeit op hun huidige locatie uit hun jasje, daarom realiseren zij nu haar grotere vestiging in Deventer. Het project bevat een nieuw machinepark en meer collega's zodat zij hun klanten nog beter kunnen voorzien van maatwerk. 

Het nieuwe pand wordt gerealiseerd op A1 Bedrijvenpark Deventer, één van de groenste bedrijvenparken van Nederland. Ook de nieuwe MCB Direct-vestiging wordt duurzaam en natuurinclusief gebouwd. Zo is het pand gemaakt van herbruikbare prefab betondelen en wordt het voorzien van een groen sedumdak en voldoende zonnepanelen om zelfvoorzienend te zijn. Dat past uitstekend bij de duurzaamheidsambities van MCB.

Bron: Steden Driehoek

Meer informatie over MCB vindt u hier!

Nieuwsberichten

Gerelateerde artikelen

Video

Introductievideo MCB Direct te Deventer © MCB Direct