Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Famalco - Breda

In opdracht van Famalco heeft Willy Naessens Nederland het nieuwe kantoor met bedrijfshal te Breda gerealiseerd. Famalco is een dynamische en diverse bedrijvengroep met bedrijven die gespecialiseerd zijn in 11 verschillende sectoren.

Eigenschappen

Locatie
Heilaar-Noordweg 11
4841 ZZ, Prinsenbeek
Opdrachtgever
Famalco
Oppervlakte
9.960 m²
Categorie
5.000 - 10.000 m²
Bouwjaar
2023
Fase
Opgeleverd
Type opdracht
Turn-key
Constructie
Hybride (beton + staal)
Sector
MKB

Meer informatie

Na een bouwperiode van 3 jaar werd het pand op 14 september 2023 overgedragen aan Famalco. Het bouwproces werd echter bemoeilijkt door verschillende omgevingsfactoren. De coronacrisis maakte het voor de opdrachtgever lastig om naar Nederland te komen. Daarnaast fluctueerden de materiaalprijzen aanzienlijk tijdens de bouwperiode, en de mogelijke aanwezigheid van een Kleine Uil vertraagde de uitvoeringsfase van het project met maanden.

Desondanks mag het resultaat met trots worden bekeken. Er is een geklimatiseerde hal gerealiseerd met een oppervlakte van 7.000 m² en een hoogte van 12 meter, onderverdeeld in koel- en vriescellen. Daaromheen is 1.300 m² aan open kantoorruimte gecreëerd, dat flexibel kan worden ingedeeld in 16 afzonderlijke units. Met voldoende ruimte, 13 dockdeuren, een beveiligd terrein en uitstekende faciliteiten voor chauffeurs biedt het dochterbedrijf van Famalco, Fahrenheit Freight Forwarders, nu zijn medewerkers een nieuwe thuisbasis.

Aldus, Stijn Belt - Associate Consultant, Groenewout BV

Nieuwsberichten

  • 29 mrt. 2024 - Famalco Breda in de kijker