Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Ambachtsezoom Kavel I

In opdracht van ProHuis B.V. is Willy Naessens Nederland gestart met de duurzame bedrijfsruimte voor Ambi Pack B.V. Het project is gelegen op bedrijventerrein ‘Ambachtsezoom’ aan de zuidkant van Hendrik-Ido-Ambacht.

Eigenschappen

Locatie
Bedrijventerrein Ambachtsezoom
Hendrik-Ido-Ambacht
Opdrachtgever
ProHuis B.V.
Oppervlakte
7.735 m²
Categorie
5.000 - 10.000 m²
Bouwjaar
2023
Fase
In realisatie
Type opdracht
Turn-key
Constructie
Hybride (beton + staal)
Sector
MKB
Architect
Bias Architecten

Meer informatie

Het project bestaat uit één duurzame en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimte met kantoor voor eindgebruiker Ambi Pack B.V.. Het pand omvat een totale oppervlakte van ca. 7.735 m2, verdeeld over drie verdiepingen. Het begane grondoppervlak bestaat uit ca. 6.029 m2, de eerste verdieping wordt ca. 836 m2 en de tweede verdieping ca. 870 m2. Kijk voor meer informatie over Kavel I op ProHuis B.V.

Op het volledig nieuw in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein 'Ambachtsezoom', aan de zuidkant van Hendrik-Ido-Ambacht, realiseert Willy Naessens Nederland in totaal zeven projecten. Welgenoemd; Kavel A, Kavel B, Kavel D, Kavel E, Kavel F, Kavel H en Kavel I. 

 

Bedrijventerrein Ambachtsezoom

Het volledig nieuw in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein 'Ambachtsezoom' is geleven aan de op- en afrit van de rijksweg A16 Breda – Rotterdam. Het is een circulair bedrijvenpark. ProHuis B.V. ontwikkelt het gebied, welke is geïnspireerd door Cradle to Cradle principes. Alle materialen die gebruikt worden voor gebouwen, straten en omgeving zijn 100% recyclebaar. Dat betekent dat de materialen van goede kwaliteit zijn, een lange levensduur hebben en telkens opnieuw kunnen worden gebruikt. Op deze wijze wordt bijgedragen aan de vermindering van CO2 uitstoot. Bron: ProHuis B.V.