Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Ambachtsezoom Kavel H

In opdracht van ProHuis B.V. is Willy Naessens Nederland gestart met de bouw van 26 duurzame bedrijfsunits met kantoor verdeeld over drie panden op Kavel H. Het project is gelegen op bedrijventerrein ‘Ambachtsezoom’ aan de zuidkant van Hendrik-Ido-Ambacht.

Eigenschappen

Locatie
Bedrijventerrein Ambachtsezoom
Hendrik-Ido-Ambacht
Opdrachtgever
ProHuis B.V.
Oppervlakte
6.793 m²
Categorie
5.000 - 10.000 m²
Bouwjaar
2021
Fase
In realisatie
Type opdracht
Turn-key
Constructie
Hybride (beton + staal)
Sector
MKB
Architect
De Roon Architecten

Meer informatie

Het project bestaat uit 26 duurzame en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsunits met kantoor, verdeeld over drie panden. Welgenoemd gebouw A, B en C. Het project omvat een totale oppervlakte van 6.793 m2. Gebouw A is ca. 2.310 m2 groot verdeeld over twee bouwlagen, gebouw B beslaat ca. 2.503 m2 verdeeld over twee bouwlagen en gebouw C is ca. 1.980 m2 verdeeld over vier verdiepingsvloeren. Kijk voor meer informatie over Kavel H op ProHuis B.V..

Op het volledig nieuw in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein 'Ambachtsezoom', aan de zuidkant van Hendrik-Ido-Ambacht, realiseert Willy Naessens Nederland in totaal vijf projecten. Welgenoemd; Kavel B, Kavel D, Kavel E, Kavel F en Kavel H. 

Bedrijventerrein Ambachtsezoom

Het volledig nieuw in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein 'Ambachtsezoom' is geleven aan de op- en afrit van de rijksweg A16 Breda – Rotterdam. Het is een circulair bedrijvenpark. ProHuis B.V. ontwikkelt het gebied, welke is geïnspireerd door Cradle to Cradle principes. Alle materialen die gebruikt worden voor gebouwen, straten en omgeving zijn 100% recyclebaar. Dat betekent dat de materialen van goede kwaliteit zijn, een lange levensduur hebben en telkens opnieuw kunnen worden gebruikt. Op deze wijze wordt bijgedragen aan de vermindering van CO2 uitstoot. Bron: ProHuis B.V.

Video

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het nieuws rondom onze organisatie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!