fbpx
  • WILLY NAESSENS

    OVER DE HOLDING EN DE MENSEN ERACHTER

De holding

De bouwgroep Willy Naessens is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van MKB-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, garages, landbouwgebouwen en zwembaden.

Bouwgroep Willy Naessens staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie heeft de bouwgroep alles in eigen beheer, van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Dit weerspiegelt zich in de reeds meer dan 7.500 realisaties.

Naast de bouw- en productiebedrijven doet de Willy Naessens Group ook aan diversificatie van haar activiteiten. Onder andere de volgende bedrijven zijn ook onderdeel van de Willy Naessens Group:

  • Franky Fresh Food en Blancke Distributie: de marktleider in België als distributeur van bereide vleeswaren.
  • Frank Delmote, Salami Peeters en Blancke Productie: producenten van verschillende vleeswaren.

De Holding:

1850

Man personeel

503,000,000

Euro omzet

Industriebouw:

8,000,000

m2 gebouwd

8000+

Realisaties

Willy Naessens: De persoon

Willy Naessens, geboren op 14 februari 1939, genoot slechts een beperkte opleiding en ging tot zijn 14 jaar naar school. Op jonge leeftijd startte hij een eigen kippenkwekerij die snel geconfronteerd werd met de kippenpest. Waardoor Willy zijn activiteiten begon in de veevoedersector.

Zo kwam hij vaak in contact met de landbouwers en was er plots een boer die vroeg of Willy niemand kende om een stal te zetten. In die tijd deed Willy dat zelf nog niet. Hij zocht en hij vond. Hij bracht die mensen met elkaar in contact en na de verkoop kreeg hij nog een flinke fooi. Willy zag mogelijkheden.

En zo is het betonverhaal begonnen en werd de Willy Naessens Group de nr 1 in de Benelux in industriebouw en zwembaden, met daarnaast nog een departement landbouwgebouwen. Willy Naessens is het prototype van de selfmademan. Van kippenkweker en veevoederhandelaar bracht hij het tot de marktleider in België voor industriële bouw en zwembaden.

Willy’s grote hobby en passie is de paardensport. Willy is eigenaar van zo’n 40 paarden. Echte boerenpaarden, alsook Arabo-Friezen. Op de stoeterij van Willy Naessens is er een echt paardenzwembad, een paardenstapmolen maar ook één van de mooiste koetsen-collecties van Europa.

Unieke werkwijze

Door alle essentiële aspecten van het bouwproces in eigen beheer uit te voeren, zorgt Willy Naessens Industriebouw ervoor dat zowel de kwaliteit als de planning gewaarborgd zijn.

MVO

Willy Naessens heeft een hart voor de maatschappij. Daarom steunt Willy Naessens vele goede doelen en evenementen.

Daarnaast wordt ook aan het milieu gedacht met energiezuinige productieprocessen, alternatieve energiebronnen en efficiënt transport met moderne vervoersmiddelen.

BOUWPLANNEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze brochure aan!

Volg ons op social media

        

Adres:
Vimmerik 18,
5253 CB Nieuwkuijk, Nederland

Postadres:
Postbus 9,
5253 ZG Nieuwkuijk, Nederland

Tel:
085-2737230

E-mail:
info@willynaessens.nl

Informatie aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.