De Willy Naessens Group

Over de gehele Group en de mensen en gezichten erachter.

De Group

De Willy Naessens Group is een onderneming gespecialiseerd in bedrijfsbouw. De van origine Belgische industriebouwer is gevestigd in drie verschillende landen: België, Nederland en Frankrijk en bouwt naast deze landen ook in: Luxemburg, Roemenië en Denemarken.

Willy Naessens Industriebouw is gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting en zwembaden. Zij doen dit volgens een uniek prefab beton concept dat zij volledig zelf beheren en begeleiden: Verticale Integratie.

Naast de bouw- en productiebedrijven doet de Willy Naessens Group ook aan diversificatie van haar activiteiten. Onder andere de volgende bedrijven zijn ook onderdeel van de Willy Naessens Group:

  • Franky Fresh Food en Blancke Distributie: de marktleider in België als distributeur van bereide vleeswaren.
  • Frank Delmote, Salami Peeters en Blancke Productie: producenten van verschillende vleeswaren.

Personeel

1850

Omzet

503.000.000

M² beton

8.000.000+

Realisaties

8.000+

Willy Naessens: De persoon

Willy Naessens, geboren op 14 februari 1939, genoot slechts een beperkte opleiding en ging tot zijn 14 jaar naar school. Op jonge leeftijd startte hij een eigen kippenkwekerij die snel geconfronteerd werd met de kippenpest, waardoor Willy zijn activiteiten begon in de veevoedersector.

Zo kwam hij vaak in contact met de landbouwers.  Een van hen vroeg of Willy niemand kende om een stal te zetten. In die tijd deed Willy dat zelf nog niet dus hij ging op zoek en hij vond. Hij bracht de mensen met elkaar in contact en na verkoop kreeg hij nog een flinke fooi. Willy zag mogelijkheden….

Zo is het betonverhaal begonnen en werd de Willy Naessens Group nr 1 in de Benelux in industriebouw en zwembaden. Willy Naessens is het prototype van de selfmademan.

Willy’s grote hobby en passie is de paardensport. Willy is eigenaar van zo’n 40 paarden op de stoeterij van Willy Hier vindt u een echt paardenzwembad, een paardenstapmolen maar ook één van de mooiste koetsen-collecties van Europa.

Ervaring

Al meer dan 8.000 gebouwen werden door Willy Naessens Industriebouw gerealiseerd. Dat betekent meer dan 50 jaar ervaring in het realiseren van projecten op maat.

MVO

Willy Naessens heeft een hart voor de maatschappij. Daarom steunt Willy Naessens vele goede doelen en evenementen.

Daarnaast wordt ook aan het milieu gedacht met energiezuinige productieprocessen, alternatieve energiebronnen en efficiënt transport met moderne vervoersmiddelen.

BOUWPLANNEN?

Bel 085-2737230 of vraag informatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl