fbpx

Volledige traject

Wie zijn bouwproject toevertrouwt aan Willy Naessens Industriebouw is in veilige handen. De Willy Naessens Group heeft alle essentiële aspecten van het bouwproces in eigen beheer. Op deze manier wordt de kwaliteit van het gebouw en de planning gewaarborgd.

Alle essentiële aspecten in het bouwproces laat Willy Naessens over aan specialisten, zijn specialisten.  Veel van de medewerkers werken al jaren voor de onderneming en beschikken zo over tonnen ervaring. Door deze grote ervaring zijn onze mensen in staat om in de ontwerpfase een nauwkeurige begroting te maken.

De combinatie van deze kennis, de modernste productieprocessen in de betonfabrieken, alsmede de terugkoppeling van onze eigen realisatie, zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Ervaring

Al meer dan 7.500 gebouwen werden door Willy Naessens Industriebouw gerealiseerd. Dat betekent meer dan 50 jaar ervaring in het realiseren van projecten op maat.

Persoonlijk

Willy Naessens Industriebouw is geen klein bedrijf. De organisatiestructuur van het bedrijf waarborgt echter een zeer persoonlijk contact met de klanten. Met trots mogen we stellen dat we nog steeds een echt familiebedrijf zijn met alle voordelen voor de opdrachtgever, ondanks de enorme groei die het bedrijf heeft doorgemaakt.

BOUWPLANNEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze brochure aan!

Volg ons op social media

        

Adres:
Vimmerik 18,
5253 CB Nieuwkuijk, Nederland

Postadres:
Postbus 9,
5253 ZG Nieuwkuijk, Nederland

Tel:
085-2737230

E-mail:
info@willynaessens.nl

Informatie aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.