Slim vanaf het begin

Wij denken vanaf het begin met u mee! Dit zorgt voor optimalisatie van begin tot eind.

Slim vanaf het begin

Een bouwproces start niet bij de eerste kruiwagen met zand, dit start al ver daarvoor. Juist in dat voorproces denken wij graag met u mee. Vanaf het allereerste contact tot aan de oplevering staan uw wensen centraal. Onze specialisten schuiven graag vroeg bij u aan tafel en zorgen voor een gedegen plan en ontwerp dat voldoet aan al uw wensen en past binnen ons unieke bouwconcept. Op basis hiervan geven wij u al vroeg een prijsraming en conceptplanning waardoor budgetzekerheid en planningszekerheid zijn gegarandeerd.

Zo vindt optimalisatie plaats, dat bespaart tijd en geld!

We beschrijven hieronder het proces in stappen. Wilt u meer weten over iedere stap? Download onze brochure!

Oriënterend gesprek

Tijdens dit gesprek vertelt u ons wat uw wensen, behoeftes en toekomstplannen zijn. Wij nemen de tijd om u en uw organisatie te leren kennen.

Plan & Budget

Samen komen we tot een uitgewerkt plan. Op basis hiervan maken wij een snelle prijsraming. Zo heeft u direct budgetzekerheid.

Ontwerp

Onze ontwerp- en engineerafdeling gaat aan de slag. Zij maken een geoptimaliseerd ontwerp. Natuurlijk houden we rekening met vergunningen en wetgeving.

Prijs & Planning

U ontvangt een op maat gemaakte offerte. Deze is volledig transparant.

Realisatie & After sales

Offerte akkoord? Dan starten we met de productie en de gehele bouw. Zodra het pand gereed is kunt u op ons blijven rekenen.

Volledige traject

Wie zijn bouwproject toevertrouwt aan Willy Naessens Industriebouw is in veilige handen. De Willy Naessens Group heeft alle essentiële aspecten van het bouwproces in eigen beheer. Op deze manier wordt de kwaliteit van het gebouw en de planning gewaarborgd.

Alle essentiële aspecten in het bouwproces laat Willy Naessens over aan specialisten, zijn specialisten.  Veel van de medewerkers werken al jaren voor de onderneming en beschikken zo over tonnen ervaring. Door deze grote ervaring zijn onze mensen in staat om in de ontwerpfase een nauwkeurige begroting te maken.

De combinatie van deze kennis, de modernste productieprocessen in de betonfabrieken, alsmede de terugkoppeling van onze eigen realisatie, zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Bouwen met vertrouwen

Een bijzonder familiebedrijf, unieke werkwijze en een eigen prefab beton concept: een fijne combinatie van volume, zekerheid, kennis, service en vertrouwen!

BOUWPLANNEN?

Bel 085-2737230 of vraag informatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl