Wij zijn Willy

Een bijzonder familiebedrijf met een unieke werkwijze: een fijne combinatie van zekerheid, kennis en service!

Willy Naessens Nederland

Willy Naessens Nederland is onderdeel van de Willy Naessens Group. In 2015 besloot de Belgische betonbouwer zich ook in Nederland te positioneren en inmiddels zijn we niet meer weg te denken uit de Nederlandse markt.

Willy Naessens Nederland is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van MKB-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren en commerciële ruimtes maar ook bijzondere betonconstructies als bioscopen en stadions. Wij staan voor het perfecte bouwconcept in prefab beton: structureel, esthetisch en waardevast. Daarin zijn wij uniek.

Alle essentiële aspecten in het bouwproces heeft de Willy Naessens Group in eigen beheer. Dit zorgt voor vroegtijdige budgetzekerheid en waarborging van de planning en kwaliteit.

Wie zijn bouwproject toevertrouwt aan Willy Naessens, is in veilige handen.

Persoonlijk

Korte lijnen, zowel intern als extern tekenen ons bedrijf. De organisatiestructuur waarborgt een zeer persoonlijk contact met onze klanten en relaties. Dit ambiëren we ook.  We adviseren en begeleiden gedurende het hele traject, staan naast onze relaties. Dit zorgt voor betrokkenheid en vertrouwen. Zo zetten we samen iets neer waar iedereen trots op is!

We mogen stellen dat we nog steeds een echt familiebedrijf zijn met alle voordelen voor de opdrachtgever, ondanks de enorme groei die het bedrijf heeft doorgemaakt.

We hebben de omvang van een multinational maar het hart van een familiebedrijf!

Specialist in beton

Ons prefab beton is direct afkomstig uit onze eigen fabrieken. Zo zijn we niet afhankelijk van derden en bieden wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn planning en kwaliteit gewaarborgd.

Beton is uiterst geschikt voor tal van toepassingen. Met ons prefab beton als basis bouwden we al duizenden nieuwe bedrijfspanden zoals: distributiecentra, magazijnen, opslagen voor gevaarlijke stoffen, kantoren maar ook bioscopen en stadions. Stuk voor stuk degelijk, doorzaam, brandveilig, robuust en waardevast.

Unieke werkwijze

Bouwgroep Willy Naessens staat voor het perfecte bouwconcept in prefab beton, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie heeft de bouwgroep alles in eigen beheer, van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Hierdoor zijn planning en kwaliteit gewaarborgd. Dit weerspiegelt zich in de reeds meer dan 8.000 realisaties.

BOUWPLANNEN?

Bel 085-2737230 of vraag informatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl