Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Willy Naessens Group is Onderneming van het Jaar 2023!

Op dinsdag 5 december werd de Willy Naessens Group bekroond met titel 'Onderneming van het Jaar 2023'.

We zijn bijzonder trots dat de Willy Naessens Group werd verkozen als winnaar van
𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗝𝗮𝗮𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟯! 🏆

Al 29 jaar bekroont de Onderneming van het Jaar® award unieke Belgische bedrijven die blijk geven van een uitmuntende ondernemingszin en succesvol management. De Willy Naessens Group is de afgelopen 60 jaar blijven innoveren, ondernemen en groeien, met veel aandacht voor duurzaamheid. Ondertussen zijn we een Group met meer dan 50 bedrijven, met een omzet van meer dan 1 miljard euro en meer dan 2.500 werknemers.

Familiale bedrijfscultuur

Als pater familias waakt Willy Naessens na 60 jaar nog steeds over de lange termijnstrategie en de continuïteit van de ondernemingsgroep. De aanwezigheid van drie actieve generaties zorgt bovendien voor een unieke familiale cultuur en bedrijfs dna. Vandaag aanwezig in zeven landen en actief in maar liefst vijf verschillende business lines wil de groep verder inzetten op innovatie en onderzoek met een bijzondere focus op duurzaamheid, circulariteit en digitalisering.

Bedankt

We zouden hier vandaag niet gestaan hebben zonder al onze partners, klanten, leveranciers en vooral onze medewerkers. Daarom willen we hen bedanken voor de steun, samenwerking en ondernemerschap de afgelopen jaren. We kijken er alvast naar uit om samen met jullie ook in de toekomst aan een groeiverhaal te blijven schrijven. Met trotse groeten, Willy Naessens & team!