Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Roby - Receptioniste

Werknemer in de kijker - Roby Oerlemans is de stem en het gezicht van onze organisatie! Als receptioniste bij Willy Naessens Nederland is ze sinds 2 april 2019 werkzaam binnen ons bedrijf.

Hoe ben je bij Naessens terecht gekomen?

Ik was op zoek naar een stage voor mijn BBL opleiding Managementassistent/Directiesecretaresse. Hier had ik niet zo lang de tijd voor… Binnen twee weken moest ik voor mijn opleiding een stage vinden dus dat was erg kortdag. Dankzij Jan de Bonth, tevens werkzaam bij Willy Naessens, is dat gelukt! Daarna ben ik hier gewoon nooit meer weggegaan.

Hoe vind je het om in de bouw te werken?

Omdat ik zo snel een stageplek moest vinden kon ik mijzelf niet echt verdiepen in welke branche ik leuk zou vinden en moest ik het doen met wat er op mijn pad kwam. Eerlijk gezegd had ik nooit verwacht dat ik het zo naar mijn zin zou hebben in een bouwbedrijf. Ik dacht in het begin: “Een bouwbedrijf, vind ik dat wel leuk?”. Ik wist namelijk helemaal niets van bouwen dus was ook bang dat ik niet goed zou kunnen helpen. Maar als snel werd duidelijk dat dit juist wel heel erg bij me past. De bouwcultuur en de sfeer binnen ons bedrijf is heel direct. Niet eromheen draaien maar gewoon zeggen waar het op staat. En lukt iets niet? Gewoon aangeven dan wordt het samen opgelost. We zijn een team! Dit in combinatie met de collega’s die we hebben en zowel het buiten- als binnenwerk vind ik echt heerlijk!

Wat houd je functie in?

Ik ben hoofdreceptioniste bij Willy Naessens Nederland. Velen denken dat dit betekent dat ik alleen de telefoon opneem maar dat is gelukkig niet zo. Bij deze functie komt nog veel meer kijken. Zo ondersteun alle afdelingen waar ik kan en voer diverse administratieve en facilitaire taken uit als het beheer van bijvoorbeeld ons werkkledingsysteem. Daarnaast zorg ik dat alle informatie die binnenkomt, zowel per post als mail, bij de juiste personen terecht komt en indien nodig wordt ingevoerd in ons systeem. Maar belangrijker nog…  juist die kleine dingen, die vaak zo vanzelfsprekend lijken, horen ook bij een functie als deze. Mijn allerbelangrijkste taak is dan ook het ontvangen van gasten en mijn enthousiasme in het werk overbrengen op onze klanten, relaties en collega’s. Vaak ben ik het eerste aanspreekpunt en gezicht dat ze zien als ze ons bedrijf binnenkomen. Het is wel zo fijn als dit direct een positief gevoel opwekt bij mensen! Al met al een super gevarieerde baan waar ik mijn enthousiasme en energie goed in kwijt kan.

Nieuwsgierig geworden naar een baan bij Willy Naessens?

Bekijk onze 'Werken bij' pagina