Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

John - Service & Onderhoud

Werknemer in de kijker -John is geruim een jaar werkzaam bij Willy Naessens Nederland en heeft een start gemaakt met de Service & Onderhoud afdeling. “Het bedrijf bestond destijds ruim 5 jaar. Er kwamen dan ook steeds meer service- en onderhoudsvragen waardoor er behoefte was aan een persoon die dit op zou pakken. Dat ben ik geworden!”, aldus John. “Ik kreeg de vrijheid om deze tak volledig naar eigen invulling op te zetten, uiteraard passend binnen het huidige werksysteem van Willy Naessens.”

Waarom de bouw?

Van kinds af wist ik dat ik in de bouw wilde. Ik vind het gewoon een mooi beroep. Vanaf mijn 17 jaar in de bouw actief bij diverse aannemers met een uitstapje naar het onderwijs als docent bouwkunde op een vmbo-school in Steenbergen, leuke tijd maar +/- 7 jaar was lang genoeg. Toen weer terug de bouwwereld in gegaan.

Wat houdt je functie in?

Ik ben verantwoordelijk voor het verwerken en uitzetten van de service meldingen. Dit zowel intern als extern naar diverse onderaannemers. Hierin ben ik verantwoordelijk voor de planning en onderhoud ik het klantcontact. Daarnaast begroot ik kleine werken die kunnen leiden tot een opdracht voor de bouwservice. Hierdoor ben ik veel in contact met klanten en dus ook een soort ambassadeur voor Willy Naessens. Een leuke afwisselende job.

Waar ligt de focus?

Binnen deze functie ben je heel gericht op de tevredenheid van de klant/ opdrachtgever zonder daarbij de eigen bedrijfsdoelstellingen en filosofie uit het oog te verliezen. Iedereen wil tenslotte een mooi resultaat waar we allemaal trots op terugkijken. Blijven communiceren is daarin het allerbelangrijkste. Nee is ook een antwoord!

Wat vind je een uitdaging binnen deze functie?

Het is belangrijk dat je iedereen goed achter de broek aan blijft zitten. Een service-/onderhoudsvraag komt vaak niet voor/uit het niets. Als mensen hun afspraak niet nakomen is dat soms vervelend en heeft dat effect op het resultaat, maar ook het gevoel. Daar moet je goed alert op blijven en verwachtingen goed blijven managen. Altijd eerlijk communiceren.

Wat vind je leuk aan deze functie?

Het bij elkaar brengen van de mensen en zorgen dat uiteindelijk iedereen tevreden is! Zorgen dat we samen één doelstelling hebben en daar d.m.v. goede communicatie naartoe werken. Om zo ook na de oplevering van projecten de gunfactor te blijven creëren!

Nieuwsgierig geworden naar een baan bij Willy Naessens?

Bekijk onze 'Werken bij' pagina