Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Mooi bedrag opgehaald voor het Nationaal MS Fonds!

NIEUWKUIJK - Op 15 oktober 2022 vierde Willy Naessens Nederland haar 5-jarig bestaan. De locatie van het feest: Landgoed Steenenburg, het voormalige Land van Ooit. ↴

Een locatie waar momenteel naast diverse woonkavels tevens een NeuroScience & Diagnostics Park wordt ontwikkeld. 


Het feest van Willy Naessens Nederland werd verbonden aan het Nationaal MS Fonds en dat was niet zonder reden. Het NeuroScience & Diagnostics Park dat zich zal vestigen op Landgoed Steenenburg richt zich op het ontwikkelen van producten en medicijnen die moeten leiden tot een belangrijke verbetering & kwaliteit van leven van neurologische patiënten waaronder mensen met MS. 


Jan Kelders, initiatiefnemer van het NeuroScience & Diagnostics Park legt uit: “In het park zal hoogwaardige patiëntenzorg, innovatie vanuit het bedrijfsleven en wetenschappelijk onderzoek samen komen. Alle MS-expertises onder één dak”. Waarom Kelders zich hard maakt voor een dergelijk expertise centrum: “Mijn dochter heeft MS en ik zie en ervaar binnen haar traject hoe belangrijk een goede samenwerking tussen de zorg en research is om het leven van patiënten met MS dragelijker te maken”. 
 

Toen Willy Naessens Nederland in gesprek kwam met Kelders over de feestlocatie, was dan ook snel duidelijk welk goede doel aan het feest zou worden verbonden. 
 

“Het NeuroScience & Diagnostics Park is een hele belangrijke ontwikkeling voor mensen met MS. Daarvoor zijn wij Jan Kelders, die dit prachtige project financiert en faciliteert, dan ook zeer erkentelijk”, aldus Rianne Wisgerhof, directeur-bestuurder van het Nationaal MS Fonds. “Hopelijk versnelt deze expertiselocatie de oplossing van MS.” 


In totaal is er € 17.800,- opgehaald. Dit bedrag is door dhr. Kelders opgehoogd naar € 20.000,-. Rianne Wisgerhof: “Wat een fantastisch resultaat! We zijn alle organisaties en mensen die gedoneerd hebben zeer dankbaar voor hun steun. Hierdoor zijn we in staat belangrijke medische doorbraken voor MS aan te jagen en mensen met MS in hun kracht te zetten”. 

Meer informatie over het MS Fonds en de donatie van Willy Naessens Nederland? Bekijk dan de website.

Ilja Snoek nam op de toekomstige locatie van het NeuroScience & Diagnostics Park de cheque namens het Nationaal MS Fonds in ontvangst. 

Meer over het Nationaal MS Fonds