Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Edwin - Projectleider

Als projectleider ben ik betrokken bij veel mooie projecten van Willy Naessens Nederland en inmiddels ruim twee jaar werkzaam voor dit bedrijf. Het voelt echter alsof ik hier al veel langer werk. Ik kwam bij toeval de functie tegen en het voelde meteen goed. Op basis daarvan ben ik op gesprek geweest en dit was een bevestiging van wat ik mij had voorgesteld, waar het bedrijf voor staat en wat zij doen. 

Als projectleider ben je (eind-)verantwoordelijk voor het project, maar het team moet het uiteindelijk samen doen en bepaalt het succes van een project. Er wordt bij Willy Naessens hard gewerkt maar op zijn tijd ook gevierd! Dat is belangrijk. Er heerst een gevoel van betrokkenheid en collegialiteit. Dit uit zich bij iedereen in een trots gevoel. Zowel op kantoor als op de bouwplaats heerst deze sfeer. Iedereen is even belangrijk in het bouwproces en we doen het samen! Ondanks dat de Corona pandemie ons heeft overrompeld, vind ik het bijzonder om te zien dat iedereen nog een stapje extra heeft gedaan. Wij zijn Willy, wij doen het samen!

Zelf ben opgegroeid in een bouwfamilie en al vanaf mijn 13e jaar volop aan het werk in de bouw. Eerst veel opgeruimd op de bouw, daarna stel- en timmerwerk, maatvoeren, etc. Bouwen zit bij ons in het bloed. Een aantal jaar geleden tevens mijn eigen huis ontworpen en gebouwd. En daarna ook weer veel aan verbouwd, uitgebouwd en veranderd. “Altijd bezig blijven”, is mijn motto!

Bij mijn vorige werkgever heb ik veel industrie- en utiliteitsbouw projecten gemaakt, veelal met natte beton. Zoals een oud-collega van mij altijd zei: “het grijze goud”. Prefab beton heb ik altijd gezien als de toekomst: die kant gaat het op! Des te mooier dat ik daar nu onderdeel van uitmaak.

Wat ik zelf belangrijk vind: een overzichtelijke bouwplaats waar alles netjes is opgeruimd en gestructureerd. Dit geeft bij alle betrokken partijen overzicht. Daarnaast geeft het de klant een goed gevoel: het gevoel dat zijn project in goede handen is.

Nieuwsgierig geworden naar een baan bij Willy Naessens?

Bekijk onze 'Werken bij' pagina