Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Willy Naessens Group vierde zijn zestigjarig bestaan

WORTEGEM-PETEGEM - ‘Als ge kunt feesten, moet ge feesten. Zeker op mijn leeftijd ’ Aldus Willy.

Een receptie met een paardenshow. Een virtuele presentatie waarin je ‘letterlijk’ vloog door historie, heden en toekomst van de Willy Naessens Group. Een diner, waarbij gastronomie met hoofdletters werd geschreven. Zo werd in mei de zes kruisjes van de Willy Naessens Group in een enorme tent bij de stoeterij van Willy Naessens gevierd.


Als de grondlegger van het bedrijf eraan terugdenkt, plooien zijn lippen zich tot een brede glimlach. “Wat een geweldige ambiance”, zegt Willy. “Iedereen heeft er enorm van genoten. Hele fijne reacties gehad.” Er is dus enorm uitgepakt. Al met al mochten Willy en zijn vrouw Marie-Jeanne ongeveer 3500 bezoekers ontvangen. En dat met een zestigjarig bestaan, ‘slechts’ een twaalfde lustrum. Geen jubileum, zilver of goud, dus. “Als ge kunt feesten, moet ge feesten”, zegt Willy. “Zeker op mijn leeftijd.” Met zijn 84 jaar herbergt de rasondernemer meer verleden dan toekomst in zich. 


Met deze happening wil de Willy Naessens Group ook zijn dank uitspreken. “We hebben een prachtig en heel gezond bedrijf. Dat hebben we te danken aan onze clientèle. En het belangrijkste kapitaal: onze medewerkers.” Die werden zaterdag 6 mei in de watten gelegd, samen met hun partners. Op 2 en 4 mei konden de klanten genieten van dit Bourgondisch spektakel. 85% gaf acte de présence, was op de uitnodiging ingegaan. Dat is heel hoog. “Zegt alles over de vertrouwde relatie die we hebben met onze klanten, te danken aan de kwaliteit die we leveren.” Ook hun partners waren erbij. Willy: “Is buitengewoon belangrijk. Achter de schermen is zij een belangrijke spil binnen een onderneming, dikwijls als een klankbord. Als ze jou zo leren kennen, maak je de partners ook supporter van de Willy Naessens Group.” 

Kees Klijn | 23 november 2023