• Seizoen 2018 - 2019

  KLASSE 3C

De Naessenscup

Aankomend voetbalseizoen wordt voor een aantal clubs binnen de gemeente Heusden een waar derbyseizoen! En dat is ons als bedrijf uit de regio en als echte voetballiefhebbers niet onopgemerkt gebleven. Haarsteeg, Nieuwkuijk, RKDVC en Vlijmense Boys zullen dit jaar tegenover elkaar komen te staan op de groene velden. Wij, Willy Naessens Nederland, wilden dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!  Op een leuke manier willen wij de support richting deze clubs tonen, niet alleen omdat wij ons betrokken voelen tot de gemeenschap maar ook omdat we de verenigingen een warm hart toe willen dragen.

Op basis van de competitie (dus geen extra wedstrijden) wordt een ‘Willy Naessens Derby Cup’  georganiseerd. Dit houdt in dat van de vier clubs uit de gemeente Heusden, actief in de klasse 3C, de onderlinge resultaten worden bijgehouden op een aparte ranglijst. . De club die uiteindelijk de meeste punten heeft behaald binnen de onderlinge wedstrijden, belonen we met een leuk geldbedrag dat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden binnen de vereniging. Natuurlijk laten we de overige clubs niet met lege handen naar huis gaan. De prijsverdeling is als volgt:

 1. € 3.000
 2. € 1.250
 3. € 500
 4. € 250

We hopen dat dit initiatief zal bijdragen aan:  een gezellig potje voetballen, leuke kantineavonden, maar belangrijker nog; samen met de clubs betrokkenheid creëren binnen de verschillende verenigingen om er een fantastisch, sportief voetbalseizoen van te maken!

Ranglijst

Eerstvolgende Derby

Uitslagen

WedstrijdUitslagDatumAanvang wedstrijd
Vlijmense Boys – Haarsteeg
1 – 37 oktober 2018
14.30 uur
Haarsteeg – RKDVC
1 – 114 oktober 2018
14.30 uur
Haarsteeg – Nieuwkuijk
4 – 021 oktober 2018
14.30 uur
Vlijmense Boys – Nieuwkuijk
4 november 2018
14.30 uur
Nieuwkuijk – RKDVC
18 november 2018
14.30 uur
Vlijmense Boys – RKDVC
25 november 2018
14.30 uur
Nieuwkuijk – Vlijmense Boys
27 januari 2019
14.30 uur
RKDVC – Nieuwkuijk
3 februari 2019
14.30 uur
Nieuwkuijk – Haarsteeg
10 maart 2019
14.30 uur
RKDVC – Vlijmense Boys
12 mei 2019
14.30 uur
Haarsteeg – Vlijmense Boys
19 mei 2019
14.30 uur
RKDVC – Haarsteeg
26 mei 2019
14.30 uur
De volgende regels zijn van toepassing voor de ranglijst van de Willy Naessens Derby Cup:
 • Uitgegaan wordt van de uitslagen van de KNVB competitiewedstrijden.
 • De ranglijst wordt opgemaakt naar aanleiding van het aantal verkregen punten binnen de derby’s.
 • Bij een gelijk puntenaantal, is het doelsaldo (verschil tussen doelpunten voor en doelpunten tegen) binnen de derby cup leidend.
 • Bij een gelijk puntenaantal en een gelijk doelsaldo is het onderling resultaat (uit & thuis) leidend. Bij een gelijk onderling resultaat in punten én doelsaldo tellen uitdoelpunten dubbel.
 • Bij een gelijk puntenaantal, een gelijk doelsaldo en gelijk onderling resultaat is het aantal doelpunten vóór in de gehele derby cup leidend.
 • Bij een gelijk puntenaantal, een gelijk doelsaldo, gelijk onderling resultaat en een gelijk aantal doelpunten vóór wordt het prijzengeld tussen de desbetreffende teams eerlijk gedeeld.

EN MEER!

De Willy Naessens Derby Cup is vanaf nu ook te volgen op Instagram! Blijf op de hoogte van alle uitslagen, nieuwtjes en leuke win acties!

Mis ze niet en volg ons via @Naessenscup !

Voetbaljournaal, de krant en website voor al het nieuws rondom het amateurvoetbal in Nederland! Dit jaar hebben zij een speciale pagina aangemaakt voor de Willy Naessens Derby Cup. Hierop zijn alle voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden te lezen.

Dit jaar verzorgt heusden.nieuws.nl alle aanvoerdersbanden van de wedstrijden tijdens de Willy Naessens Derby Cup. Voor iedere wedstrijd is een speciale aanvoerdersband ontworpen. Daarnaast kun je op heusden.nieuws.nl al het nieuws uit de gemeente Heusden volgen! Ook het nieuws rondom de Naessenscup

073Voetbal is de site voor het regionale voetbal in het gebied ‘073’. De site schrijft vaak artikelen waarin zij spelers interviewen en zowel vooruitkijken als terugblikken op wedstrijden binnen het amateurvoetbal. Ook de derby’s van de Naessenscup komen op de site voorbij!