• Seizoen 2018 - 2019

    KLASSE 3C

De Naessenscup

Aankomend voetbalseizoen wordt voor een aantal clubs binnen de gemeente Heusden een waar derbyseizoen! En dat is ons als bedrijf uit de regio en als echte voetballiefhebbers niet onopgemerkt gebleven. Haarsteeg, Nieuwkuijk, RKDVC en Vlijmense Boys zullen dit jaar tegenover elkaar komen te staan op de groene velden. Wij, Willy Naessens Nederland, wilden dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!  Op een leuke manier willen wij de support richting deze clubs tonen, niet alleen omdat wij ons betrokken voelen tot de gemeenschap maar ook omdat we de verenigingen een warm hart toe willen dragen.

Op basis van de competitie (dus geen extra wedstrijden) wordt een ‘Willy Naessens Derby Cup’  georganiseerd. Dit houdt in dat van de vier clubs uit de gemeente Heusden, actief in de klasse 3C, de onderlinge resultaten worden bijgehouden op een aparte ranglijst. . De club die uiteindelijk de meeste punten heeft behaald binnen de onderlinge wedstrijden, belonen we met een leuk geldbedrag dat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden binnen de vereniging. Natuurlijk laten we de overige clubs niet met lege handen naar huis gaan.

We hopen dat dit initiatief zal bijdragen aan:  een gezellig potje voetballen, leuke kantineavonden, maar belangrijker nog; samen met de clubs betrokkenheid creëren binnen de verschillende verenigingen om er een fantastisch, sportief voetbalseizoen van te maken!

Volg ons op Social Media

        

Ranglijst

Eerstvolgende Derby

Datum – tijd

Uitslagen

WedstrijdUitslagDatum
De volgende regels zijn van toepassing voor de ranglijst van de Willy Naessens Derby Cup:
  • Uitgegaan wordt van de uitslagen van de KNVB competitiewedstrijden.
  • De ranglijst wordt opgemaakt naar aanleiding van het aantal verkregen punten binnen de derby’s.
  • Bij een gelijk puntenaantal, is het doelsaldo (verschil tussen doelpunten voor en doelpunten tegen) binnen de derby cup leidend.
  • Bij een gelijk puntenaantal en een gelijk doelsaldo is het onderling resultaat (uit & thuis) leidend. Bij een gelijk onderling resultaat in punten én doelsaldo tellen uitdoelpunten dubbel.
  • Bij een gelijk puntenaantal, een gelijk doelsaldo en gelijk onderling resultaat is het aantal doelpunten vóór in de gehele derby cup leidend.
  • Bij een gelijk puntenaantal, een gelijk doelsaldo, gelijk onderling resultaat en een gelijk aantal doelpunten vóór wordt het prijzengeld tussen de desbetreffende teams eerlijk gedeeld.

@Naessenscup op Instagram