• Eigen ontwerp- en constructieafdeling

Ontwerpafdeling

Willy Naessens Industriebouw beschikt over een eigen interne ontwerpafdeling. Zo zijn wij in staat de behoefte van de klant optimaal in beeld te brengen en te ontwerpen in combinatie met de productie en bouwmethode. Op deze manier worden kosten bespaard en krijgt u als klant een mooi en efficiënt eindresultaat op maat.

Constructieafdeling

De constructeurs van Willy Naessens industriebouw zijn reeds jaren actief in de sector. Hierdoor zijn zij gespecialiseerd in het construeren met prefab betonelementen. Ieder bouwproject wordt zodoende efficiënt gedimensioneerd, rekening houdend met de bouwmethode en de logistiek op de bouwplaats. Het optimaliseren van uw bouwproject is bij onze constructeurs in goede handen. Met als gevolg, een concurrerend, kwalitatief goed eindproduct.

Het resultaat

Willy Naessens Industriebouw Nederland bouwt uw kantoor, distributiecentrum of bedrijfsruimte naar uw wensen. De afwerking is netjes en mooi. Het eindresultaat: een kwalitatief en hoogwaardig eindproduct, dat er goed uitziet.

Door de vergaande verticale integratie binnen de Willy Naessens Group, bieden wij de ideale combinatie tussen de behoefte van de klant en een scherpe prijsstelling.

BOUWPLANNEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze brochure aan!

Contactgegevens

Adres:
Christiaan Huygensweg 21,
5151DM Drunen, Nederland

Postadres:
Postbus 232,
5150 AE Drunen, Nederland

Tel:
085-2737230

E-mail:
info@willynaessens.nl

Informatie aanvragen: