Onze verticale integratie

Het gehele bouwproject door één bedrijf. U alle zekerheid!

Ontwerpafdeling

Willy Naessens Industriebouw beschikt over een eigen interne ontwerpafdeling. Zo zijn wij in staat de behoefte van de klant optimaal in beeld te brengen en te ontwerpen in combinatie met de productie en bouwmethode. Op deze manier worden kosten bespaard en krijgt u als klant een mooi en efficiënt eindresultaat op maat.

Engineerafdeling

De constructeurs en technisch tekenaars van Willy Naessens industriebouw zijn reeds jaren actief in de sector. Hierdoor zijn zij gespecialiseerd in het construeren en tekenen met prefab betonelementen. Ieder bouwproject wordt zodoende efficiënt gedimensioneerd, rekening houdend met de bouwmethode en de logistiek op de bouwplaats. Het optimaliseren van uw bouwproject is bij onze engineers in goede handen. Met als gevolg, een concurrerend, kwalitatief goed eindproduct.

Het resultaat

Willy Naessens Industriebouw Nederland bouwt uw kantoor, distributiecentrum of bedrijfsruimte naar uw wensen. De afwerking is netjes en mooi. Het eindresultaat: een kwalitatief en hoogwaardig eindproduct, dat er goed uitziet.

Door de vergaande verticale integratie binnen de Willy Naessens Group, bieden wij de ideale combinatie tussen de behoefte van de klant en een scherpe prijsstelling.

Bekijk ook de andere stappen van onze verticale integratie:

BOUWPLANNEN?

Bel 085-2737230 of vraag informatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl