RKC sponsort voetbalschoenen aan elftal Namibië!

Voetbalclub RKC doneert 28 paar voetbalschoenen aan elftal in Namibië!

19-12-2016

WAALWIJK Als blijk van dank aan sponsor Willy Naessens Industriebouw doneert RKC Waalwijk 28 paar voetbalschoenen aan een elftal in Namibië. Het elftal kreeg eerder dit jaar vanuit Willy Naessens Nederland thuisshirts van de Waalwijkse ploeg uitgereikt.

Vorig voetbalseizoen is Willy Naessens Industriebouw eenmalig shirtsponsor geweest op het thuistenue van RKC. De shirts van deze wedstrijd werden na afloop door Willy Naessens gedoneerd aan een elftal in Namibië. Deze eenmalige sponsoring resulteerde uiteindelijk in een sponsorcontract waardoor Willy Naessens nu behoort tot de ‘Legend sponsoren’ van de “Wollukse” club en standaard op de achterkant van het tenue pronkt. Als blijk van dank aan de nieuwe sponsor doneert RKC Waalwijk nu ook 28 paar voetbalschoenen aan het elftal in Afrika. Een prachtig gebaar vinden wij!

RKC Waalwijk, bedankt!

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl