Project in de kijker: Vida Zevenaar

05-05-2017

ZEVENAARRecentelijk realiseerde Willy Naessens Nederland in opdracht van Maroni Holding een project voor Vida Rijsttafelprodukten. Al vroeg werden de krachten tussen de klant, architect en de aannemer gebundeld waardoor een modern, tijdloos gebouw is ontwikkeld dat voldeed aan alle eisen van de klant. Daarnaast komt binnen deze realisatie het prefab betonsysteem van Willy Naessens volledig tot zijn recht.

De specialist in Oosterse rijsstafelprodukten koos bewust voor beton. “Het is duurzaam, goed geïsoleerd en heeft een mooie uitstraling”, aldus Nick Nolten van Vida Rijsttafelprodukten. “Willy Naessens is een professioneel gespecialiseerd bedrijf in betonbouw, om deze reden was de samenwerking snel een feit”.

Kwaliteit staat bij de rijstafelproducten fabrikant hoog in het vaandel. Dit is dan ook wat zij zochten in hun gebouw. Door de snelle bundeling van krachten was het mogelijk deze kwaliteit ook in het gebouw te waarborgen. Het prefab betonnen bouwsysteem van Naessens is vormgegeven op basis van de eisen van de klant. Stramienmaten werden gestandaardiseerd en het gehele pand is in beton uitgewerkt en gerealiseerd.

Door de verticale integratie heeft de Naessens Group de kennis in huis om efficiënt te werken en heel snel een koppeling te realiseren tussen de bouwkavel, de behoeften van de klant en de bouwmethodiek. Op deze manier vindt optimalisatie plaats in basis en begin en dat is te merken in het verloop van de realisatie. “Van meet af aan is het proces prettig en soepel verlopen. Na het bespreken van mijn wensen en uitgangspunten werd een gebouw ontwikkeld dat aan al onze eisen voldeed”, aldus Nolten.

“We zijn erg blij met het gebouw en trots op het eindresultaat! Mocht er een volgend project komen, dan zal ik het team van Willy Naessens zeker weer laten bouwen!”, sluit Nolten af.

Bouwheer:Mahoni Holding B.V. – Mega 4, 6902 Zevenaar
Type:Bedrijfshal met kantoor
Oppervlakte:± 1.655 m²
Architecten:Architektenburo de Jonge B.V.
Kreekpad 2,
4485 AZ, Kats
Structuur:Kolommen en balken in gewapend- en voorgespannen beton + IV-balken
Wanden:Wanden in glad beton en geïsoleerd silexbeton
Dak:TT-dakelementen + dampscherm van PE-folie + PIR isolatie

“Willy Naessens is een professioneel en gespecialiseerd bedrijf in betonbouw, ze hebben verstand van zaken”.

Nick NoltenVida Rijsttafelprodukten

“Mocht er een volgend project komen, dan zal ik het team van Willy Naessens Nederland zeker weer laten bouwen!”.

Nick NoltenVida Rijsttafelprodukten