Voor nu. Voor later.

Voor de wereld van nu én de toekomst.

Duurzaamheid

Ons beton heeft een lange levensduur en is duurzaam. Door de grote massa kan het de temperatuur goed reguleren en constant houden. Daarnaast hebben wij diverse projecten conform de uitgangspunten van het BREAAM-NL certificaat gerealiseerd.

Circulair bouwen

De door ons ingezette materialen worden hergebruikt. Hierdoor vindt een gesloten kringloop plaats.

Investeren en ontwikkelen

Stilstaan is achteruitgaan, investeren is vooruit gaan!

Wij investeren continu in groei, innovatie en ontwikkelingen van mensen en middelen.

Toekomstgericht

Willy Naessens bouwt voor de toekomst. Met deze gedachte, onze jarenlange ervaring, en onze kennis, ontwikkelen we een gebouw waar de generaties na u ook plezier van zullen hebben.

Onze certificeringen

VCA**

Sinds 30 juni 2017 zijn wij VCA** gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een programma waarbij bedrijven worden getoetst op hun VGM-beheersysteem.

Veiligheid, gezondheid en milieu staan binnen Willy Naessens hoog in het vaandel. Het initiatief vanuit de directie om dit binnen de onderneming te implementeren komt vanuit de drang om de veiligheid en gezondheid van de medewerkers en de omgeving zo goed mogelijk te willen waarborgen. Het doel vanuit de directie is om zo min mogelijk ongevallen of calamiteiten te hoeven trotseren, met als ultieme doelstelling de ongevallen op 0 te krijgen.

“Geen bouwwerk is een mensenleven waard”

“Wij bouwen niet alleen de wereld van nu, maar ook de wereld van de toekomst”

ISO 14001

Sinds 30 juni 2017 zijn wij ISO 14001 gecertificeerd. De ISO norm 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement, waarbij bedrijven worden getoetst op hun milieuzorgsysteem. Milieurisico’s van de bedrijfsvoering worden beheerst en indien mogelijk verminderd door de inventarisatie van gevaarlijke stoffen en het opstellen van een Milieu Aspecten Register voor het bedrijf en per project.

Binnen Willy Naessens wordt er veel waarde gehecht aan het milieu en de invloed die wij als mens en bedrijf daarop hebben. Het initiatief vanuit de directie om binnen de onderneming een milieuzorgsysteem te implementeren is maar een klein voorbeeld van de initiatieven die worden genomen om milieubewust te werken. Hierbij is geprefabriceerd beton een aangenaam product om mee te werken, aangezien we dankzij de verticale integratie het gehele bouwproces in eigen beheer hebben en dus in controle zijn over de milieueffecten.

ISO 9001

Sinds 30 juni 2017 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. De ISO norm 9001 is een standaard op het gebied van kwaliteitsmanagement, waarbij bedrijven worden getoetst op hun kwaliteitsmanagementsysteem. Het kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de (constant veranderende) eisen en wensen van de klant. Daarnaast wordt gecontroleerd of er wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Binnen Willy Naessens wordt er veel waarde gehecht aan de kwaliteit van ons product, maar ook van onze dienst. Het initiatief vanuit de directie om binnen de onderneming een kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren toont aan dat wij niks aan het toeval overlaten. Wij willen klanten die tevreden zijn over onze dienst en onze producten. De unieke werkwijze binnen de onderneming helpt de ondergrens van de kwaliteit erg hoog te leggen. Klanten laten ons dan ook vaak merken dat ze tevreden zijn over de geleverde kwaliteit. Wij lopen daarin graag voorop.

“Wij bepalen onze kwaliteit en daardoor de standaard in de markt”

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl