Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Maryam, commercieel tekenaar

Werknemer in de kijker - 

Als enige ontwerper/commerciële tekenaar binnen het bedrijf heb ik mijn vijfjarige jubileum bij Willy Naessens bereikt. Na afronding van mijn studie Bouwkunde/Architectuur aan Avans Hogeschool heb ik binnen verschillenede organisaties gewerkt. De sfeer van een hecht familiebedrijf is binnen Willy Naessens daadwerkelijk voelbaar. Dit gevoel miste ik bij de andere organisaties waar ik werkzaam ben geweest omdat ik een echte familiemens ben. We zeggen ook altijd ‘’wij zijn Willy’’.  

Als ontwerper/commerciële tekenaar houd ik me vooral bezig met commerciële ontwerpen van gebouwen. Ik probeer de wensen en dromen van klanten te schetsen en zet dit zoveel mogelijk op in ons systeem. Verder teken ik ook eerste constructieve plaatjes van gebouwen uit en houd ik rekening met de wetten en regels hieromtrent.  

 Vaak krijg ik de vraag hoe ik in de bouwwereld terecht ben gekomen. Er werken immers weinig vrouwen in de bouwwereld. Als kind zat ik in een omgeving met veel bouwkundig onderlegde mensen. Daarom was ik als kind al erg nieuwsgierig naar bouwkundige en architectonische constructies. Ook werd ik getriggerd door mijn broer. Voordat ik een studiekeuze moest maken, was hij al bezig met zijn studie Bouwkunde. Ik keek regelmatig met hem mee in zijn studieboeken. Dit bevestigde mijn interesse waardoor ik zeker wist dat dit ook mijn studiekeuze zou worden. Verder ben ik ook erg aangemoedigd door mijn ouders. Mijn keuze om voor een bouwbedrijf te werken was makkelijk; ik wilde mijn ontwerpen ook daadwerkelijk gebouwd zien worden. Daarom ben ik helemaal op mijn plek bij Willy Naessens.  

 Ik beschouw een project als mijn kind. Een kind dat ik zie groeien en waar ik trots op ben wanneer het af is. Daar put ik energie uit en dat neem ik mee naar mijn volgende projecten. Ik houd van ontwerpen en tekenen en ben graag in contact met anderen. Natuurlijk heb ik favoriete projecten, maar over het algemeen ben ik trots op alle projecten waar mijn collega’s en ik aan werken en gewerkt hebben. Wij doen dit immers met zijn allen want: Wij zijn Willy! Iedereen heeft een gezamenlijk doel, van directie tot uitvoering. Hierdoor worden de projecten op een gezamenlijke manier tot een goed einde gebracht.

Verder houd ik me in mijn vrije tijd ook veel bezig met interieurdesign, denk daarbij aan het ontwerpen en uitvoeren van binnenhuisarchitectuur.

 

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het nieuws rondom onze organisatie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!