fbpx
  • Opslag gevaarlijke stoffen?

    Een bedrijfspand dat aan alle voorwaarden voldoet

Veilig gevaarlijke stoffen opslaan

Safety First

Heeft u een gebouw nodig voor het opslaan van gevaarlijke stoffen, dan komt de veiligheid van u, uw werknemers en de directe omgeving op de eerste plaats. Opslag van gevaarlijke stoffen is een specialiteit, evenals het ontwerpen en het bouwen van de hiervoor bestemde opslagruimte. Willy Naessens Industriebouw heeft hierin een jarenlange ervaring.

Prefab beton heeft standaard al alle eigenschappen om een brandveilig pand te bouwen. Speciale extra dure voorzieningen zijn hierdoor uitgesloten.

Brandveilig bouwen voor gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen opslaan dient steeds samen te gaan met brandveiligheid. Doordat Willy Naessens Industriebouw gebruik maakt van prefab betonelementen is het zeer eenvoudig diverse compartimenten te bouwen met zeer hoge brandweerstanden.

Opslag gevaarlijke stoffen van ontwerp tot afwerking

Willy Naessens Industriebouw heeft reeds verschillende referenties voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Hierdoor kunnen wij nieuwe klanten bijstaan vanaf het allereerste ontwerp tot de definitieve afwerking en oplevering.

Onze ontwerpafdeling werkt uw ideeën uit tot een duidelijk concept dat in het teken staat van duurzaamheid en brandveiligheid.

Willy Neassens heeft meer dan 7.500 bedrijfspanden gerealiseerd.

BOUWPLANNEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze brochure aan!

Volg ons op social media

        

Adres:
Vimmerik 18,
5253 CB Nieuwkuijk, Nederland

Postadres:
Postbus 9,
5253 ZG Nieuwkuijk, Nederland

Tel:
085-2737230

E-mail:
info@willynaessens.nl

Informatie aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.