Opslag gevaarlijke stoffen?

Veilig gevaarlijke stoffen opslaan met een bedrijfspand dat aan alle voorwaarden voldoet

Safety First

Heeft u een gebouw nodig voor het opslaan van gevaarlijke stoffen, dan komt de veiligheid van u, uw werknemers en de directe omgeving op de eerste plaats. Opslag van gevaarlijke stoffen is een specialiteit, evenals het ontwerpen en het bouwen van de hiervoor bestemde opslagruimte. Willy Naessens Industriebouw heeft hierin een jarenlange ervaring.

Prefab beton heeft standaard al alle eigenschappen om een brandveilig pand te bouwen. Speciale extra dure voorzieningen zijn hierdoor uitgesloten.

Brandveilig bouwen voor gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen opslaan dient steeds samen te gaan met brandveiligheid. Doordat Willy Naessens Industriebouw gebruik maakt van prefab betonelementen is het zeer eenvoudig diverse compartimenten te bouwen met zeer hoge brandweerstanden.

Opslag gevaarlijke stoffen van ontwerp tot afwerking

Willy Naessens Industriebouw heeft reeds verschillende referenties voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Hierdoor kunnen wij nieuwe klanten bijstaan vanaf het allereerste ontwerp tot de definitieve afwerking en oplevering.

Onze ontwerpafdeling werkt uw ideeën uit tot een duidelijk concept dat in het teken staat van duurzaamheid en brandveiligheid.

referenties

Willy Neassens heeft meer dan 7.500 bedrijfspanden gerealiseerd.

BOUWPLANNEN?

Bel 085-2737230 of vraag informatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Willy Naessens kiest u voor een uniek bouwconcept. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren wij het hele proces; van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Lees verder

Trotse hoofdsponsor RKC

Willy Naessens Nederland BV

Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk

Postbus 9
5253 ZG, Nieuwkuijk

085-2737230
info@willynaessens.nl